maalesef annemden babamdan kalma bir evim yok. şuan bir işte çalışmıyorum. ailemle yaşıyorum?

annemin babamın bana bırakabilecekleri bir ev,bir getiri vs hiç ama hiçbirşeyleri yok. şuan çalışmıyorum,zaten çalışsam da çok genel bir bölüm bitirdiğim için mesleğimde ilerlemem çok uzun sürer ve zaman alır. ülkenin durumu bu haldeyken,benim karşıma çok ama çok çok büyük bir fırsat çıktı. tapusu benim adıma olan güzel bir semtte büyük bir daire sahibi olacağım. ama bunun için bazı şeylerden ödün vermem gerecek,sebebini çok açık yazamıyorum. örnek vermek gerekirse;gece hayatı-alkol vs gibi düşünün. siz olsanız ne yaparsınız?  lütfen kendinizi benim yerime koyarak cevap verin. hayatım boyunca kirada sürünmek istemiyorum,oturduğumuz evin kirası zaten çok pahalı,evlilik vs de düşünmüyorum. çalışsam bu ülkede alacağım maaş kirama yetmez. babam öldükten sonra babamın çok borçları olacağı için miras reddi yapacağım. bu durumda ondan bana kalacak olan herhangi bir maaş bile olmayacak. açıkçası ailemden hiçkimse de yok bana yardım edecek,tek başımayım. siz olsanız kabul edermisiniz peki?

1. Lütfen kırmadan ve dürüstçe cevap verim,konuşabileceğim hiçkimsem yok.

25 aralık 2022 20:49

2. Süslü bu evi size neyin karşılığında verileceğini yazarsanız birinin fikir vermesi daha mantıklı olur.

Böyle biri size içki içmemeniz ve gece dışarı çıkmamaniz karşılığında ev verecekse akıllı mantıklı paranın ne olduğunu bilen kendi kazanan herkes evet der neredeyse Yani.

25 aralık 2022 20:56

3. Ayy yemin ederim bu ülkedeki enflasyon ve pahalılık çalışmadan birilerinin bir şeyleri olarak mal mülk elde etmek isteyenlerin mazereti oldu ya. Çalışsam da ev kirama yetmez, çalışsam da bir yere gelemem. Bu kafayla çalışmayın zaten kabul edin gidin alın dairenizi.

25 aralık 2022 20:59

4. A2 ve a3 süslü bunu verecek olan kişi benim hayatımda uzun süredir olan kişi açıkçası,bu çok uzun süredir gündemde olan bir konu. Lütfen linçlemeyin veya küçümsemeyin ama çok zor bir hayatım var ve inanın hiç arkadaşım yok,akıl alacağım ve sorabileceğim hiç kimsem dahi yok.

Karşılığında içki içmememi,gece hayatı vs o tarz şeylere çok karşı birisi. Bu tarz birşeyleri ilerleyen günlerde de yapmamamı ve ona sadık olmam karşılığında veriyor. Lütfen linçlemeyin,sadece bir fırsat ve ne yapabilirim? Yani siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

25 aralık 2022 21:01

5. Ya özür dilerim seni kırmak gerçekten istemiyorum ama bu tembellik ve kolaycılık beni sinirlendiriyor. Bir de al kabul et gece çıkmayıver diyenler olmuş hey Allahım. Bir ev için mi kabul ediyorsunuz "hayatınız boyunca" sürecek bazı dayatmaları. Bu sadece alkol ve gece dışarı çıkmak değil eminim başka şeyler de gelecektir. Kimse kimseye bedava, dibine kadar bedelini ödetmeden hiçbir şey vermez bu ülkede.

25 aralık 2022 21:02

6. bugün bunu isteyen yarın sizden baska bir seyler de ister süslü bence değmez buna. kendiniizi satmıs oluyorsunuz bedenen olmasa bile.

25 aralık 2022 21:04

7. özgür olmak sizin için önemli değilse bunu yaptığınızda kendinize saygı duyabilecekseniz yapın. her ailesinden maddi desteği olmayan insan böyle bir şeyi kabul etmiyor siz edebiliyorsanız edin. neden buradan bir onay arıyorsunuz.

25 aralık 2022 21:06

8. kim verecek süslü size bu evi ? sizi her açıdan kullanacak bir kişi mi bu ? anladığım kadarıyla kendinize bir sugar daddy ya da kendinizi metres konumuna getirip size ev açacak bir adam bulmuşsunuz. böyle değilse de bütün şartları açık açık yazarsanız daha iyi yorum yapabiliriz.

evet siz bunlardan vazgeçtiniz diyelim ki ama hiç kimse sizden bir şey talep etmeden bunu size yapmaz diye düşünüyorum.

25 aralık 2022 21:06

9. A7 işte bende bundan çekiniyorum süslü. Yani karşımdakine güveniyorum ama ileride neler ister bilemiyorum,bir yandan da evsiz barksız kaldım sokakta kalacağım ve bir akrabam dahi yok,ömür boyu kiralarda kalmak beni korkutuyor. Her geçen gün herşeye zam yapılıyor,bir ev almak benim içim imkansız ötesi imkansız. Birdaha da karşıma böyle bir fırsat çıkarmı hiç bilmiyorum

25 aralık 2022 21:08

10. no strings attached gelmeyecek sonuçta bu ev. seni döver mi öldürür mü 1-2 sene sonra ayrıldığınızda?

25 aralık 2022 21:08