mac sin vs diva

Yaklaşık bir ay sonra katılacağım bir yemek var klasik kırmızı ruj makyajı yapacağım ama çok kullandığım bir renk olmadığı için elimde kırmızı namına ruby woo birde velvet mattelerin 20 numarası var diva ile sin arasında kaldım şöyle bir swatchlara baktığımda çok farklı gibi gelmedi. Benim istediğim duruş ise orta tonda tok bir kan kırmızı rengi. Sizce hangisini almalıyım ya da bunların dışında şuna da bak dediğiniz bir kırmızı olur mu? Teşekkür ederim şimdiden

1. ay sin almayın, ben aldım nefret ettim ya. ilk sürdüğümde çok güzel oluyor, bir süre sonra çok kuru olduğu için birikme filan yapıyor çizgilerde. illet bir şey. ayrıca kırmızıdan ziyade bayağı koyu bir bordo sin. diva bence isteğinizi daha iyi karşılar :/

29 ekim 2016 22:21

2. the balm meet matte hughes long-lasting loyal rengi de hoşuma gidiyor benim, tavsiye ederim.

29 ekim 2016 22:30

3. ikisi de istediğinizden daha koyu bordo rengi verecek diye tahmin ediyorum. ama tarifinize diva daha yakın

29 ekim 2016 22:30

4. Sinin yapisi cok kotu, kirmizidan cok mor gibi. Diva istediginize daha uygun bence

30 ekim 2016 00:01

5. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim (yazar: arkamdabirseyvarmı) (yazar: vanilya)

(yazar: jezebel ) (yazar: milena) (yazar: mgvn ) (yazar: longuita) (yazar: likeastar) (yazar: claraclayton)

30 ekim 2016 16:08