makatta 2. kez olan kanama? korkuyorum ?

öncelikle özür dilerim başlığa da konuyu yazdım ki istemeyen insanlar okumasın. bundan 2-3 hafta önce dışkılamadan sonra peçetede yoğun bir kan gördüm ancak dışkılama sırasında makatımda hiçbir yanma-batma yaşamadım. aynı şeyi az önce yine yaşadım. doktor olan, bilen, duyan veya bilgi sahibi süslüler en azından doktora gidene kadar bildiklerini paylaşabilirler mi?

1. bana da sürekli oluyor bu durum takipteyim :(

6 ekim 2018 00:41

2. Süslüm teşekkür ederim ancak kabızlık da yaşamadığım halde oluyor :( en kısa sürede gideceğim doktora

6 ekim 2018 00:45

3. Geçmiş olsun süslü. Erkek arkadaşıma da çok oluyor çok üzülüyorum :( Ona genellikle az sıvı tükettiğinde, acı yediğinde, uzun süre tuvalete gidemediğinde veya aşırı stres yaptığında oluyor. Sen de bunlara dikkat et ve doktora git ertelemeden.

6 ekim 2018 00:57

4. Doktora gidin tabii de yakınınızda sağlık ocağı varsa gaitada gizli kan testi kabı isteyebilirsiniz. Evde kendiniz gaitanızı tüpe alarak test yapabilirsiniz. Tek çizgi çıkarsa sağlıklı çift çizgi çıkarsa bir hastalık var demek oluyor. Tabii bu kadar uğraşacağıma direkt doktora giderim derseniz de olur tabi.

6 ekim 2018 00:59

5. @5'im tabii bu makatta yara mı yoksa kolondan gelen bir şey mi farkını tek başına koyar mı bilmiyorum.

6 ekim 2018 01:01

6. Çok teşekkür ederim

6 ekim 2018 01:04

7. Süslüm yoğun bi kanama sonucu doktora gitmiştim ve bende ağrı da vardı sızlama şeklinde. Elle muayene falan etmişti baya korkunçtu ama neyse onun bi önemi yok skflakldkkg işte sonunda öğrendim ki anal fistülmüşüm. Bolca krem verdi. Eğer böyle bir şeyse ve kronik değilse krem yazar muhtemelen. Korkma yani eğer ufak bi kanama varsa ciddi bir şey değildir

6 ekim 2018 01:06

8. Hemoroid olabilir gibi geldi bana. Sadece dışarıda değil içeride de hemoroid olabiliyor. Bence bir doktora görünün muayene olun. Çok geçmiş olsun.

6 ekim 2018 01:08

9. Ha bu arada ben son anonim. Geçmiş olsun demeyi unuttum:/ bol bol lifli gıdalar tüketiyoruz. Çok rahatlatır seni.

6 ekim 2018 01:09

10. Çok teşekkür ederim süslüler