makul olduğunuz için sevilmek size kötü hissettirir mi?

yani örnek veriyorum çok becerikli, yetenekli bi kızsınız aileniz iyi. bunların da ilişkiye başlarken etkili olması size kötü hissettirir mi? bilmiyorun aslında kötü hissettirecek bi şey değil gibi ama öyle gibi de.

1. Çok kötü hissettiriyor acaba bunlar olmasa beni sevmeyecek miydi diyorum hayatıma giren herkes için. Diyelim ki ben onu bende olan şeylerin eksikliğine rağmen seviyorum, e o zaman onun beni sevmesi daha kolay daha karlı gibi düşünüyorum

25 aralık 2023 16:49

2. biriyle iliskiye baslamak icin benim de belli kriterlerim var. benle benzer düsüncelere, egitim seviyesine, kültüre, aileye vs sahip olmasi olabilir en basitinden. kesinlikle sevgili olmam diyecegim özellikler var insanlarda. bence bu herkes icin gecerli. biri beni belli özelliklerim icin seviyor, ben de ayni sekilde belli özellikleri karsiladigi icin ona iliski anlaminda sans veriyorum. sormak istediginizi anladim ancak bunda kötü hissettirmesi gereken bir sey yok bence

25 aralık 2023 16:51

3. Niye kötü hissettirsin anlamadım, bunlar olmasa sevmeyecek miydi yaklaşımını da saçma buldum, öyle olmasa siz aynı insan olmayacaksınız zaten. Şu an olduğunuz halinizi seviyor ne güzel işte. Bazı erkekler de böyle kadınları sevmiyor daha needy kadınlardan hoşlanıyor mesela

25 aralık 2023 16:54

4. aynen süslüler işte bunlar olmasa beni sevmeyecek miydi fikri çok kötü

25 aralık 2023 16:58

5. Hissettirir. Bu mantık evliliği yapmak gibi. Sizi sorun çıkmasın diye tercih ediyor gibi. Hani hizmetçim olur, çok da sesi çıkmaz gibi ama nasıl tanıştığınıza, yaşadığınız ilişkiye göre değişir. İlişki yaşarsınız, aşıktır ve siz öylesinizdir burada bir problem yok ama sizin böyle olduğunuzu bilerek ilişkiye başlanıyorsa tuhaf ve doğallıktan uzak.

25 aralık 2023 17:01

6. beceriklilik, yetenek vs bunlar erkeklerin oncelikli olarak baktigi seyler degil fiziksel olarak cekici bulmalari ve karakterinizi de az bucuk kafa dengi bulmalari hepsi icin daha onemli. saydiklarinizi goz onunde bulundurarak basladiysa baya evde kalmis kadin kafasiyla bulabildiginin en iyisini elinde tutmus diyebiliriz.

25 aralık 2023 22:00