süslüler selam ya bakıp bakıp içime sinen kaliteli bir şey bulamadım. şu küçük ofiste evde duracak tarzda bir şey istiyorum, kaliteli görünsün istiyorum. böyle baktımlarjm trendyoldan çok basit geldi gözüme. bir tane kadife beğendim onunda ebatı çok ufaktı. içi şeffaf olsun istemiyorum
cevaplar
(link: https://www.fitalive.com.tr/fitalive-kokulu-slikon-makyaj-cantasi-acik-mavi-354 Bunu beğeniyorum)
Bir de geona'nın makyaj çantaları var. Başlığını açmıştım sözlükte görseline bakabilirsiniz
12 ağustos 2024 16:47
(link: https://ty.gl/41jhehudvj Fitalive ) için ürün yorumu görebilmek bakımından bir de bu linki bırakayım.
12 ağustos 2024 16:55
ben oyshodan almistim seneler once. tas gibi cikti kirlendikce makinaya atiyorum
Marie claire markalı (evet dergi olan shdkcjskcdkl) bir çanta almıştım, hangi akla hizmet marka ismi olarak bu ismi seçtiler bilmiyorum ama çantadan inanılmaz memnun kaldım, gidip büyüklü küçüklü 3 tane daha aldım. Fiyat performans olarak çok iyi.
12 ağustos 2024 17:57
Bu mu süslüüm en iyisi bu gibi geldi yıkanan bir şey istiyorum süslüler 😀
12 ağustos 2024 17:57
(yazar: Burjivazininsonkizi) süslü başlığı okudum trendyola da baktım kaliteli duruyor diyorsan alacağım fiyatı da oldukça makul lime rengini beğendim
12 ağustos 2024 18:13
(yazar: Anonim5) keşke kız ama kumaşta değil
12 ağustos 2024 18:15
Süslü lime renginin büyük boyu kalmamış yalnızca küçük boy var, (gizlinot: Ben de lime alacaktım stokta yoktu :()ona da makyaj malzemelerin sığmaz. Sonunda saç şekillendirici çantası yazanlar Dyson serisi için, benim başlıkta fotisini attığım büyük boy da makyaj çantası olarak kullanmak için.
Makineye atıp yıkayabileceğin bir ürün, kumaşı dikimi falan güzel satın alıp iade edebilirsin kafana yatmazsa. Hiç zorluk çıkartmıyorlar.