makyaj yapınca yakışıyor ama ürün ve enerji meselesi?

süslüler saçma sapan drugstore’dan oluşan kocaman bir makyaj çantam var. gratisin indirim zamanlarında koşa koşa gidip almışım. yüzlerine bile bakmıyorum bir de o kadar ürün kafamı çok karıştırıyor. bulunduğum ilde high end ürün bakıp alabileceğim bir mağaza yok. gratis watsons rossmann yalan söylüyor olabilir mi? yani ben doğru düzgün minimal ürünüm olsun ve ciddi ciddi bunları kullanayım istiyorum. ne yapacağım?

1. hayat tarzını da buna adapte etmekle başlıyor ss. aynı şeyleri hissediyoruz tamam ürünler güzel iyi hoş ama fazlalığın getirdiği bir anlamsızlaşma durumu da oluyor. high end ürün satın almaya başlamakla da düzeleceğini sanmıyorum belki sadece high end alacağım diyerek kendini dizginlersen haliye fiyatından dolayı daha az tüketim yapacaksın. high end ürün almadan drugstoreda da daha seçici davranabiliriz. ama dediğim gibi alışverişte ipin ucunu kaçırdığında bu makyaj çantamıza da yansıyor iradeli olmak önemli.

29 temmuz 01:48

2. Süslüm aslında hiçbirinden çok ürünüm yok. Mesela bir tane allık bir tane aydınlatıcı bir tane kaş sabitleyici gibi. Her ürün grubundan bir adet ürünüm var. Hatta mesela fondotenim yok pudram yok. Mesela göz farı almışım ama rengi belli bile olmuyor, aydınlatıcı allık yarım saat sonra ortada yok... Ben bu ürünlerle yaptığım makyajdan verim alamıyorum o yüzden bir daha yapasım gelmiyor. Bilmiyorum benim durumum ürüne bağlı gibi geliyor

29 temmuz 01:56

3. Süslüm dragstore diyip geçme. Lorael, maybelline ve the balm ürünleri oldukça iyidir. Sephoradan, boynerden x marka alınca da müthiş olmuyor. Belki 8-10 farklı high end markadan fondoten kullandım yıllarca. Yalnızca bir tanesini severek kullanıyorum diğer 8-9 tanesi gayet loreal flormar tadında bir performans veriyordu benim cildime. Dragstore da olsa adı bilinmedik markalardan uzak dur güzel güzel flormar, lorael, maybelline the balmdan ürünlerini al diperlerinden uzak dur. Flormarın fransız devleriyle ne işi var dersen bir ara nars ve flormar aynı ürün farklı paket yapıyordu. Kaliteli bir türk firmasıydı flormar. Yabancıya satıldı şuan sanırım. Pastelin de bir fondoteni yine sephoraki bir markayla aynı üründü farklı paketleniyordu. Yabana atmamak gerek

29 temmuz 02:08

4. süslü anladım şimdi. makyaj yapınca yakışıyor dediğiniz için elinizdekilerden memnun kaldığınızı düşündüm ben. performansı yüksek drugstore ürünler de var ama bir elin parmağını geçmez cidden. asıl sorunun makyaj koleksiyonunun etkisizliğiyse high end markalar daha garanti oluyor özellikle ten ürünlerinde. cildinin yapısı ve cilt alttonu, yakışan renkler, yüzünü en iyi haline getirecek kendinde keşfettiğin küçük detaylar da kullandığın malzemelerle bağ kurmanı sağlıyor bir de sağlam ambalaj tasarımı da beni kendine çekiyor. wetnwild ürünlerine bayılıyorum ama toz ürünlerinin ambalajları çok dandik biliyorum mesela bir aya kapağını çatlatacağımı o yüzden almıyorum hiç. dürüst ürün yorumlarını okuyup iyi olduğuna emin olmadan hiçbir şey almamaya başladım bu sefer de elimdekilerden sıkıldım yapısı değişenler oldu vs, en iyisi hayatı tümüyle sadeleştirmek, gerekmedikçe çok çok istediğim bir şey değilse rafa geri koymak.

29 temmuz 02:23

5. gratis watsons rossmann yalan söylüyor olabilir mi? makyaj yapınca yakışıyor ama ürün ve enerji meselesi? bu cümleler ne demek süslü vallahi billahi hiçbir şey anlamadım

29 temmuz 07:26

6. Teşekkür ederim süslülerim cevaplarınız için. Sanırım benim sorunum daha çok kalıcılık. Yani yapıyorum hoşuma gidiyor sonra da uçuyor gidiyor. Sabitleyici de kullansam durum aynı, sonuçta sabitleyicim de drugstore .d Gratis yalan söylüyor olabilir mi derken tüm ürünler çöp mü doğru düzgün bir şey hiç mi yok anlamında yazmıştım süslüm sonuçta drugstoredan deneyip yanılmak da bir maliyet gerektiriyor. Ürünleri daha çok araştırıp almam gerekiyor ve ten ürünlerinde özellikle high end daha iyi olacağını düşünüyorum artık

29 temmuz 07:47

7. Urunleri iyi arastirarak almalisiniz. Sirf indirimde ve o an rengi guzel geldi vs diye denemek icin alirsaniz hayalkirikligi olabiliyor. Ben yillar icinde yurtici, yurtdisi pek cok markadan hem drug store hem high end pek cok urun denedim. Ornegin en kalici alliklarimdan biri max factor'un baked alliklaridir, maskarada mesela doner dolasir maybelline kullanirim. Evet high end'de de guzel maskaralar var ama o fiyata degmiyorlar bence. Nyx ve kiko'nun da cogu urunu basarilidir. Ornegin anastasia beverly hills kas kalemlerinin muadili nyx'te var. Ikisini de severek kullanabilirim.

29 temmuz 08:40

8. Anonim 5 süslüm işte bu noktaya nasıl geldin? Ürünlere nasıl karar verdin mesela öaz factor baker allığa seni iten neydi gibi gibi. Çok fazla marka var çünkü ben gerçekten kullanacağım ürünlerle devam etmek, diğer ürünlerimi de buradan hibe etmek istiyorum

29 temmuz 08:46

9. Daha cok yurtdisi alisveris kisiti itti ss. Yani her istedigin an online siparis verip getirtemeyince insan bir dupe veya en azindan benzer urun arayisina giriyor. Max factor'un o alliklari o donem merak ettigim milani, hourglass gibi baked allik yapan markalara erisimim olmadigi icin arastirirken ilgimi cekmisti. Ilginc bir sekilde de cok kalici ve guzel ciktilar. Haklarinda iyi yorumlar vardi zaten aldim.

Hala da merak ettigim urunlerin muadillerine bakarim onlarin yorumlarini okurum arastiririm oyle karar veririm. Tabii ki her urunde olmaz high end urunlerin de high end olmalarinin nedenleri var ama onlari da bilincsiz alirsaniz yine sonu hayalkirikligi olabilir.

29 temmuz 11:05

10. Sürekli araştıracaksın buradan yorumlara bakacaksın süslü drugstoreda da harika ürünler var.

29 temmuz 14:14