makyajsiz kapı önüne bile çıkmayan çıkamayan var mı?

:(( yüzümde tonla leke var . makyajla kapanmasa da çıplak yüzden iidir diyerek yapıyorum yadirganmasa evde bile yapardım bombok hissediyorum makyajsız ,makyajlı ise az da olsa insana benziyor

1. asıl devamlı üstünü kapatıp makyaj yaptığın için lekelerini gördüğün an gözünde çok büyüyor bence ve kötü hissettiriyor. benim de aşırı lekelerim var şu an. inan eskiden lekem var diye ağladığım fotoğraflarıma baktıkça cildimin ne kadar normal olduğunu görüyorum. biraz kendi haline bırakıp salmak gerekiyor bence süslü.

5 aralık 2022 23:13

2. Süslü diren ve yüzündeki lekeleri kapatmaya çalışma evdeyken. Makyaj yaptıkça yüzümüzün o kusursuz görüntüsüne alışıyoruz, bu defa her şey bize çirkin geliyor. Bende de lekeler vardı, bir ara sürekli fondöten kullandım ve yüzümden tiksindim akşamları. Makyajımı çıkartmak içimden gelmiyordu. Evde olduğum zaman, yakın akrabalarımla olduğum zaman makyaj yapmayı bırakınca alıştım doğal hâlime. Şimdi yalnızca işe giderken kullanıyorum fondöteni, o da her zaman değil

6 aralık 2022 00:15

3. eskiden senin gibiydim süslü, şimdi hiiiç umrumda değil. zamanla alışırsın. ama diğer süslülerin de dediği gibi evdeyken makyaj yapmamaya çalış yavaş yavaş alıştır kendini sürekli makyajlı gezdiğin için kendini alıştırmışsın diğer halin kötü gibi algılıyorsun, kademeli olarak azalt. kimin ne düşündüğünü de siktir et gitsin.

6 aralık 2022 09:50