Bir tane tişört aldım en ucuzu oydu dhgddd
selam güzel insan. bir ay önceki indirimde 177'ye aldığım kazak 300 lira. anangileselam.
hem de o kadar kaliteli olmayan ürünlere indirim diye kanmam valla.bere 150 lira nedir? 40 liraya sattığı aynı bereler.takı kısmı da sanki hiç kararmıyormuş gibi 149.99. bir de psikolojik sınır yapmaz mı?
Fiyatlar bana iyi geldi valla indirimli haliyle. İyi ki attın buraya ss. gidip biraz alışveriş yapayım
Ahaha bu ne hınç ya? Alan alır size ne kardeşim? Sizin gibi dandik butiklerden giyinip aynısıı diye kendimizi kandırmak zorunda mıyız?
Zara da mango da alışveriş yaptığım en ucuz markalar. Size ulaşılmaz olması kimseyi ilgilendirmiyor.
gerçekten çok ama çok az kıyafeti olan biriyim bu yıl zayıfladım istediğim fiziğe kavuştum moda şu an tam benim tarzımda ama alamıyorum çok üzülüyorum çok 22 yaşım böyle mi olacaktı :(
parası olan alır size ne. ülke parsel parsel satılmış faiz düşürüyoruz diyorlar dolar 15'i geçti ülke bir ayda %60 parasını kaybetti fakirleşti kasada para yok. bunlar hala "zırıdın mangıdın ılışvırış yıpmıyınnnn!!"
ya ablacım yapan yapsın sanane parası varsa giymek istiyorsa sa na ne
çalışıyorum kazanıyorum harcıyorum ve biriktiriyorum. deyim yerindeyse köpekler gibi çalışıp alnımın akıyla kazandıgım parayı istediğim gibi son kurusuna kadar ister harcarım ister biriktiririm.
ekonomiyi bu hale ben getirmedim ne kullandıgım bir oyun vicdanı var içim de ne de gelecege dair umutsuzluk. bugunlere gelmemize sebep olan; temel ihtiyaclarımızı karsılamak için mangodan indirim donemini bekleyip alışverip yapan bizler değiliz. kıyafet de giymeyelim tabi. neden varız ki zaten.
al bunlar da alnımın teriyle aldıklarım.
(link: https://shop.mango.com/tr/kadin/jean-straight/yuksek-belli-k%C4%B1sa-pacal%C4%B1-duz-kesim-jean_17040608.html?c=TC 1)
(link: https://shop.mango.com/tr/kadin/ceketler-ve-blazer-ceketler-motorcu-tarz-ceket/astar%C4%B1-suni-kurklu-biker-ceket_17047733.html?c=99 2)
(link: https://shop.mango.com/tr/kadin/tisort-ve-bluz-uzun-kollu/lastikli-koton-h%C4%B1rka_17065781.html 3)
(link: https://shop.mango.com/tr/kadin/h%C4%B1rka-ve-kazak-kazak/cicekli-orgu-kazak_17049084.html 4)
Yapıyorum zara'dan da Mango'dan da alıyorum kudur. Ülkenin bu hale gelmsi zara'nın suçu sanki. Dandik butikler daha pahalı fiyatlar çekiyor. Kendiniz alamıyorsunuz diye bu ne fesatlık ve kıskançlıktır.