mango sizce nasıl bir marka ??????????????????

high end olarak mı görüyorsunuz yoksa orta halli mi? bu arada ben kazaklarını çok beğeniyorum. bu arada high end demişken en üst kalite markalarla kıyaslamıyorum ama iyi ve kaliteli bir marka olarak mı görüyorsunuz diye merak ettim.

1. Şuan geldiğimiz noktadaki fiyatlarını kesinlikle haketmiyor

25 ekim 2020 12:30

2. Ne mango ne zara ne de başka inditex markanın fiyatlarıyla orantılı derecede kaliteli ürün sattıklarını düşünmüyorum. Sadece adı var işte.

25 ekim 2020 12:32

3. şu an benim için hepsi çok pahalı ne zamandır hiçbir şey almıyorum. her ürünleri de kaliteli değil. ama içlerinden en sevdiğim mango. daha yakın geliyor bana. indirim ve kumaşa dikkat edince yıllarca giyilebilecek şeyler var tabi.

25 ekim 2020 12:33

4. Orta halli. Sizin bahsettiginiz sekilde high end massimo dutti, network vs. bence.

25 ekim 2020 12:37

5. Addax bile high end oldu bana.d f/p değil mango vs. Sadece adı var ve yüksek fiyatları. Gerçekten kaliteli olsaydı ve fiyatları şu an ki gibi olsaydı high end olurdu

25 ekim 2020 12:38

6. Asla kaliteli değil ama iş hayatına uygun ürünleri olan bir mağaza.

25 ekim 2020 12:42

7. nedense türkiye'de havalı görülen bir marka, ve kesinlikle orta. kalite olarak da orta kalite.

25 ekim 2020 12:47

8. kur nedeniyle ürün fiyatları gerçekten çok arttı. örneğin 20 eur olan bir gömlek artık 200 tl civarında, kur 3 tl iken 60 tl idi. yani fiyatının yüksekliği kalitesi ile kesinlikle ilgili değil. mango'yu genel olarak bir çok türde ürün olduğu için ihtiyaçların karşılanacağı ortalama bir marka olarak görüyordum ancak şimdi tabi ki pahalı bir marka olarak görüyorum. bir gömleğine 200 tl, elbisesine 400 tl verilmez. bu gibi markaların türkiye maceralarının bundan sonra nasıl gelişeceğini açıkçası çok merak ediyorum.

25 ekim 2020 12:54

9. Muadillerine göre high end diyebiliriz bence. Muadilleride zara,bershka,stradivarius vs. En alt mağazalar yani(trde değilim) onlara göre de daha kaliteli ve modelleri klas duruyor bence.

25 ekim 2020 14:15