manifest hilal yelekçi hakkında ne düşünüyorsunuz?

sb

1. çalışkan ve zeki aynı zamanda da kurnaz ve fazla hırslı olduğunu düşünüyorum. yüzü tatlı, güzel, fiziği mükemmel ötesi. big 5da iken hiç sevmezdim ama şimdi seviyorum, olduğu yeri hak etti en azından.

11 eylül 18:24

2. Çok yetenekli bir genç kız oldığunu düşünüyorum. Diğer üyeler için, hatta bu erkek toplumunda var olmaya çalışan tüm kadınlar için iyi şeyler düşünüp umut ediyorum.

Yolları açık olsun desteklemeye devam.

11 eylül 18:56

3. Siyasal İslamcılar, kızlara yurtdışı yasağı verip ülkede konserlerini iptal etti sen de böyle gereksiz bi soru mu açtın?

11 eylül 19:05

4. yoo ben seviyorum gerçek bir sanatçı bence

11 eylül 19:25

5. Son konserde ön plana çıkma kaygısı yüzünden diğer kızların da kariyerini mahvettiğini düşünüyorum. Evet inanılmaz saçma olayın buralara gelmesi ama bu ülkede sahnede lezbiyenlik çağrışımlı hareketlere laf geleceğini tahmin edebilirdi bence. Aynısı katseye da yapıyor doğru ama amerika ve türkiye eşit özgür değiller.

11 eylül 19:39

6. Hilal hakkında değil ama Manifestçi kıza gerçek sanatçı diyen senin hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum.

11 eylül 19:40

7. sesleriyle sürekli oynuyor olabilirler ve sesleri güzel olmayabilir. sahnede bir üye yere eğilmişken arkasından git gel hareketi yapabilir ama bu yine de gerçek sanat yaptığını değiştirmez bence

11 eylül 19:43

8. ss üff tamam anladık derdini. ssden bağımsız böyle olabileceğini bilmeleri lazımdı falan gibi sözlerle mevcut düzeni normalleştirenlere inanamıyorum bu arada. o hareketleri yaparsanız tabi böyle olurculuk ilerde başımıza neler getirecek hep birlikte göreceğiz.

11 eylül 20:09

9. Demek istediğinizi anlıyorum ama pratikte bu ülkede işe yaramıyor.

11 eylül 20:22

10. İtici olduğunu düşünüyorum. Hırsını, ilgi açlığını saklayamıyor bu da çok itici duruyor uzaktan.

11 eylül 23:06