manifestin +18 konseri hakkında ne düşünüyorsun ?

1. Daha 2 gün önce kıyafetleri yüzünden konser iptal oldu millet kızları canhıraş savunurken bu hiç oldu mu ya? Zaten linç üzerine linç yiyorlar son zamanlarda bu da tüy dikmiş üzerine. Kızlar çok şımardı özellikle hilal

7 eylül 09:29

2. Ya elalemin bebesini bu kızlar mı düşünmek zorunda?! Sabrina carpenter konserine çocuğunu götüren insanlar da var. Hiç tarzım olan bir müzik değil de sahnede mayo, hot pants, doğrudan don tarzı bir şey giymeyen pop star mı kaldı allah aşkına.

7 eylül 09:32

3. Hiçbir şey düşünmüyorum. Bu piyasanin matematiği böyle. Genel olarak herhangi bir ünlüyü ideallestiren üzülür.

7 eylül 09:42

4. Tolga akış nasıl Zeynep bastık gibi varoş bir tipi tepemize çıkardıysa bunu da yapar, bu kadar basit.

7 eylül 09:42

5. Binlerin önünde böyle hareketler yapmak.. Kadın olarak bedeniniz olmasaydı neyle ön plana çıkacaktınız acaba? Bu grup işleri böyle dönüyor sanırım

7 eylül 10:40

6. Yurt dışındaki bir konser olsaydı ne düşüneceksem onu düşünüyorum. Kızlar danscı, sesleriyle öne çıkmıyorlar danslarıyla ve şovlarıyla öne çıkmaları lazım onlar da bunu yapıyor. Ha ille Türkiye'de olduğumuzu düşüneceksem aferin kızlara cesaret işi

7 eylül 10:48

7. Varoşluk

7 eylül 10:58

8. bu tarz kyafetler, danslar falan çok uzun zamandır standart haline gelmiş şeyler. başka ülkelerin starlarının yıllardır yaptığı şeyler (hatta çok daha abartı şeyler yapılıyor, britney spears'ın the onyx hotel tour'daki "breathe on me" performansına bi bakın bakalım, 2004 yılından hem de). ben görmeye alışkınım, biletler de +18'miş, problem ne o zaman? küçük hayranlarının internetten görecek olmasıysa ohoo, ebeveynleri kontrol etmiyorsa zaten şimdiye neler görmüşlerdir.

7 eylül 11:03

9. kimse kimseye ornek olmak zorunda degil. cocugunu dusunen zaten eline tablet vermez konsere goturmez. sanatla ic ice yetismesini istiyorsaniz piyano, keman dersi aldirir, cocuk muzikaline goturursunuz. bunlari yapmak icin paraniz yoksa cocuk yapmayin. onune bi tas corba koyup okula yollamakla cocuk buyutulmez. ne isi var 12 13 yasindaki cocugun manifest konserinde? dans bu iste show gosterisi. manifest de cocuk grubu degil yetiskin kadin grubu. cocuklara ozel konser yapmiyorlar.

7 eylül 11:13

10. Gayet guzeldi ne guzel dans etmisler ankara konserine bilet aldik kizlarla umarim o da +18 olur

7 eylül 11:53