manikür yapılırken etlerin kanaması normal mi yoksa ben mi işini berbat yapan bir yere gidiyorum?

ilk defa manikür yaptırdım ve 2 tırnağım resmen kan içinde kaldı süslüler. uygun fiyatlı bir yere gittim ve özensiz yapıldı orası kesin ama sizde de kanama oluyor mu merak ettim. her şekilde bir sonrakinde farklı bir yere gideceğim

1. Düzgün bir yerde olmaması gerekir. Ben kendim yaparken bile kanatmıyorum bir zahmet bunu profesyonel olarak yapan kişi de kanatmasın süslü. Mikrop kısmına vs hiç girmiyorum.

13 mayıs 2022 19:58

2. Hayır olmuyor. Kanatmaması lazım ki benim derim çok incedir.

13 mayıs 2022 20:47

3. Suslu genel olarak kanatmamalI tabi. Ama benim tırnak derilerimin yapısından dolayı nerde yaptirirsam yaptırayım hep tırnağım kanar. Kendim yapsam da genelde kanar. Ancak daha önce manikurumu yapmis, tırnak yapımı tanıyan kişilerde kanamadığı olmuştur. O da nadir. Şans iste 🤷🏻‍♀️ Ilk manikurumu orta kalite bi yerde yaptirmistim. 6 tırnağım kanamisti. Simdi kaliteli bi yerde yaptırıyorum. 1 yada 2 tırnağım kanıyor max. Mesela bende manikur peelingleri de ise yaramıyor deri asiri yapistigi için. Zamanla tırnak ve deri yapinizi anlarsınız siz de.

14 mayıs 2022 03:03