marc jacobs tote bag çantalar hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mi?beymende vs pahalı ama kendi sitesinden yada farfetchten ucuza geliyor?

(link: https://www.farfetch.com/tr/shopping/women/marc-jacobs/totes-1/items.aspx çantalar)

1. Nesi beğeniliyor anlamadığım bir çanta. Her gun mutlaka burada başlığı da açılıyor. Sosyal medya ve influencer itelemesi olarak görüyorum. O para daha tarz herkesin elinde olmayan parçalara harcanabilir bence.

24 ocak 2023 11:58

2. Ay çok kötü süslü ya alışveriş çantası gibi geliyor bana

24 ocak 2023 11:59

3. Ben beğeniyorum küçük boyunu aldım günlük bir çanta işte

24 ocak 2023 12:00

4. Öğrenci olsaydım ya da düzenli spora gitseydim alırdım belki ama onun dışında günlük kullanım için çok tarzım değil

24 ocak 2023 12:26

5. Deri olani severek kullaniyodum.

24 ocak 2023 12:30

6. Farfatch ya da kendi sitesinden aldığında kargo üzerine gümrük vergisiyle daha pahalıya gelebilir haberin olsun

24 ocak 2023 12:56

7. dışarda her gün herkeste görmekten bıktım bu çantayı artık. ilk gördüğümde güzeldi ama normalleşti gözümde artık normal alışveriş çantası gibi bişey.

24 ocak 2023 14:13

8. ben alacağım bu çantadan ve herkeste görmüyorum ayrıca. influların kullandığı bunun muadili başka marka daha ucuz versiyonu. günlük kullanıma kullanışlı ve güzel bir çanta gayet. ben de kendi sitesinden alacağım bu arada ek gümrük vs ödemesi ne kadar olur ki?

24 ocak 2023 14:37