market kasiyerligi zor bir is mi onerileriniz var mi?

universite ogrencisiyim. durumum cok iyi olmadigindan bir sure kasiyerlik yapacagim. mahalle marketi bim a101 den biraz buyuk bir market. yapabilir miyim, neye dikkat etmeliyim bilginiz varsa paylasirsaniz mutlu olurum. benim icin onemli tesekkurler

1. Süslü kız kardeşim a101 de kasiyer gerçekten çok yorucu ve stresli bir iş öncelikle bütün gün ayaktasın kasan da eksik çıkarsa maaşından kesiliyor ve asla saatinde işten çıkamıyosun yarım saat 40 dakika kitliyorlar yer silme kasa sayımi falan tabi bunlar diğer marketler için geçerli mi bilmiyorum mecbursan çalışmaya alışırsın birsürü sonra allah yardım etsin

1 ağustos 2020 21:28

2. Söylemeyi unuttum birde sürekli hırsızlık oluyo tırnakci diyolar

1 ağustos 2020 21:30

3. Kasiyerlik yapan bütün arkadaşlarım çok yorucu olduğunu söylüyordu. Ben üni boyunca garsonluk yaptım, o da çok yorucuydu ama parayı günlük aldığım için canıma yettiğinde önlüğü fırlatıp atabiliyordum. Yine olsa yine garsonluk yapardım sanırım ama mağaza işi vs de çok mantıklı. Özellikle teknosa benzeri yerlere girerseniz prim çok fazla. Yemek kartı vs de cabası. Kasiyerlik konusunda tecrübem yok ama kendi tecrübelerimden yola çıktım belki kıyaslama yapmanız kolaylaşır diye.

1 ağustos 2020 21:34

4. Bir de tek kasiyerlik değil de birçok işi yapıyorlar fiziksel olarak bayağı yorucu olur ama yapılamayacak bir şey değil.

1 ağustos 2020 21:35

5. magazada calısmayı düşünsen süslü? part time ve ücreti 1500 2000 oluyor inditexte ozellikle

1 ağustos 2020 21:56

6. Ben mağazada yapmıştım kasiyerlik. Bizim kasa eksikleri maaşımızdan kesilmiyordu. Fakat yine de hesap vermen gerekiyor neden eksik çıktığıyla ilgili. Dikkat gerektiren bir iş. Bana eksik para verdiniz diye kandırmaya çalışan bile oluyor. Akşam kapanışta genelde mağaza kapandıktan 30-40 dk sonra çıkılır bu her yerde böyle. Kasiyerler kasayı kapatır diğer elemanlar reyonlarla ilgilenir.

1 ağustos 2020 21:58

7. Maalesef su an calismama luksum yok gibi duruyor. Cevaplariniz icin tesekkurler. Magazalarda reyon icin degil direkt sadece kasiyerlik icin basvurabiliyor muyum? Bilginiz var mi acaba?

1 ağustos 2020 22:11

8. Nerde eksik varsa oraya yonlendirirler bence süslü, dilersen calısan bir arkadasım var yarın sorayım ona.

2 ağustos 2020 01:21