marvisin beyazlatici macunuyla digerleri arasinda temizleme farki var mi?

susluler ben basta ise yariyordur diye beyazlatici olanini almistim, hic ise yaramadi bence o konuda ama diger markalara gore daha iyi temizledigini ve daha uzun sure ferahlik verdigini fark ettim. beyazlatici olani bitti simdi, arada diger cesitlerini indirimde goruyorum eger verdikleri temizlik hissi ayniysa ucuz diye onlardan alacagim. farkli cesitlerini kullanan varsa ayni mi?

1. Soruyu takipteyim, opalescent miydi neydi onu kullandim aylarca ama hiçbir etkisini göremedim. Marvis denemek istiyorum şimdi.

2 eylül 2024 00:49

2. suslu ben marvise gecene kadar sensodyne, oral-bnin karisik cesitlerini kullandim hep. agzimi yakacak nanelilikte olmadigi surece fark etmiyordu acikcasi. marvisin daha iyi temizledigini dusunuyorum ama opalescence kullanmadim. eger onun da beyazlaticisini kullaniyorsan marvis ise yaramiyor ama dedigim gibi, belki once beyazlatma yaptirilip sonra kullanilirsa beyazligi koruyor olabilir ama kendisi ekstra beyazlik vermiyor.

2 eylül 2024 00:54

3. İkisini de kullandım işe yaramadı ki çay sigara kahvem yoktur

Marvis haftada iki kullanılmalı diye hatırlıyorum

2 eylül 2024 00:58

4. a3 suslu benim asil sorum marvisin cesitleri arasinda temizleyici fark olup olmamasiydi aslinda beyazlatma ozelligi degil. yani atiyorum duz klasik marvisle beyazlatici marvis ayni temizlik ve ferahlik hissini mi veriyor kullandin mi biliyor musun acaba

2 eylül 2024 01:05

5. Ben eksik anlamışım özür dilerim ya ben çok bir fark görmedim diye hatırlıyorum klaisk marvisten sonra griye geçmiştm eşim hiç beğenmemişti. Ben elendim ya diş macunu yolunda

2 eylül 2024 01:20