massimo dutti alternatifi markalar

merhabalar. giyim konusunda fazla bilgisi olmayan biri olarak süslülerden yardım alabilirim diye düşündüm. bir sezonluk olmayacak, biraz klasik parçalar almak istiyorum. fiyat ve ürün kalitesi olarak massimo dutti ayarında olan başka markalar nelerdir? internetten sipariş verebilirim ancak mağazada görmeyi tercih ederim, ankara'da yaşıyorum bu arada.

1. Merhaba bu konuya baya kafa yormuş biri olarak artık trend parçalar yerine kaliteli klasik parçalara yöneliyorum bende Massimo dutti ayarında ,Beymen indirimleri takip edin uygun ürünler çıkabiliyor,ipekyol,network,silk and casmhere,stenfeal ,pologarage,banana rebulic gibi markalarda klasik parçalar bulabilirsiniz.

3 mart 2017 12:12

2. massimo dutti'ye inditex'in mid endi desek, bir benzeri olarak h&m'in mid end segmentinde cos ve & other stories geliyor aklıma. zaten bakmışsınızdır ama armada cos'u önereceğim öncelikle size.

ikinci olarak (yazar: beyaztavsan)'ın önerilerine ek olarak, beymen'in alt markalarından academia'yı öneririm. fiyat açısından görece daha makul. theory, acne vs harika ama fiyat skalası massimo dutti'nin çok çok üstünde biliyorsunuz. bu kadar çıkmayı düşünüyorsanız beymen'de equipment'a da bir bakın derim. şu ara ipek gömleklerinde %70 indirim var.

bir de ben hem smart casual hem de biraz daha özgün çizgileri olduğu için que markasını beğeniyorum. network'un biraz daha gençlere hitap eden alt markası gibi. önceden arzu kaprol ile çalışıyorlardı şimdi tasarımcı değişikliğine gitmişler. tam da şu ara indirimde hatta. ^^

3 mart 2017 12:31 3 mart 2017 12:51

3. adil isik ve ipekyol

3 mart 2017 12:48

4. çok teşekkür ederim (yazar: beyaztavsan), (yazar: yeah science bitch) ve anonimler. =)

7 for all mankind jean ve birkaç academia parça ile başladım.

3 mart 2017 14:20