massimo dutti'deki neredeyse her ürün için kuru temizleme diyor.cidden her aldığınızı kuru temizlemeye mi veriyorsunuz??

süslüler mesela bi etek alacağım tamamen viskoz, yıkamayın diyor. %100 yün pant. alacağım kuru temizleme diyor. 30 derecede makinada yünlü programında yıkasam olmaz mı?

1. Ürüne bağlı. Ben bazılarını soğuk suda ve narinde yıkıyorum bozulmuyor. Bazı yünlüler 30 derecede bile bozulabiliyor.

1 temmuz 2020 22:47

2. anonim 1 süslü acaba yün pantolonlarınız varsa onları da soğuk ve narin programda mı yıkıyorsunuz?

1 temmuz 2020 22:48

3. Massimo'dan yün pantolonum yok ama zara'dan yıllar önce aldığım siyah bir tane var. Soğuk suda yün programında yıkıyorum. Massimo yün üstlerim var. Birinde kuru temizleme ibaresi var, o da siyah. Aynı yöntemle ve genelde pantolonla birlikte ayrı ayrı yastık kılıfına koyarak yıkıyorum.

1 temmuz 2020 23:36

4. çok teşekkür ederim anonim 1 çok yardımcı oldunuz, güzel günler dilerim <3

1 temmuz 2020 23:44

5. Rica ederim. İyi geceler.

1 temmuz 2020 23:52

6. Gayet basit bir gömlek almıştım pamuklu yıkadım patından yırtıldı iade almadılar diktirdim bende sonrada hic giymedim sanirim giyersemde tekrar yıkarım gözden çıkardım yirtilirsa yirtilir. Kurutemizleme hic icime sinmiyor.

2 temmuz 2020 00:41