master için ales? eşit ağırlık?

kızlar matematik özürlüsüyüm bildiğiniz ama istediğim bölüm eşit ağırlık ales puanı istiyor. nasıl çalışmam gerekiyor deneyimli olanlar bilgi verebilir mi? bazıları diyor çalışmadan girdim 65 falan aldım diye şok oluyorum ki benim istediğim bölüm de en az 65 istiyor mesela. sorulara bakıyorum çok zor geliyor gözüme. kurs falan mı önerirsiniz, bu civarda ea'dan puan alanlar neler yaptınız acaba? nasıl çalıştınız? şimdiden çok teşekkür ederimm.

1. Süslüm üçüncü nesil yazarım, sırf aynı endişeleri yaşadığım ve sizi rahatlatayım diye giriş yaptım. Yakın zamanda alese girdim, lisede ve üniversitede sözelciydim. Alese girdim dedim mahvolacağım yüksek lisans yalan olacak, çünkü istediğim bölüm eşit ağırlık puanı istiyordu. Doğru yanlış sayımı yazıyorum şimdi; sayısal testi: 1 doğru 1 yanlış. Sözel testi: 40 doğru 6 yanlış. Sayısal puanı: 56. Sözel puanı: 78. Eşit ağırlık puanı: 68. Buradan anlayabilirsiniz sözeli yapıp bir iki matematik yaparsanız eşit ağırlıkta istediğiniz puanı alırsınız. Ama yine de matematikte yapmaya çalışın ben sadece sizi biraz rahatlatmak istedim. inşallah istediğiniz puanı alırsınız istediğiniz yerde istediğiniz bölümde başlarsınız. Çok sevgiler

17 nisan 2023 15:48

2. a1 cok tesekkur ederim süslüm.

17 nisan 2023 16:10

3. Ss pratik yapmalısın. YouTube videoları var mesela konu anlatımı veya soru çözümü odaklı. Ne kadar soru çözsen iyidir. Bir de bu sınavlarda baraj 65 diye 65 alıp bırakmamak lazım puan önemli bir avantaj katıyor sıralamada. Pratik yap ve korkup strese girme.

17 nisan 2023 16:42