yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    16 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    masterchef barbaros'un tabak düşürmesi sizce gerçek miydi şov muydu?

    yanından geçerken eray "çarp bana" diyor. ben üsttekilerle aynı fikirdeyim, bilerek yaptı gibi gözüküyor. siz ne düşünüyorsunuz?

    1. Kesin şov. Öncesinde de sürekli bir tabak düşürme muhabbeti dönüyordu zaten.

    18 eylül 2020 14:11

    2. anonim 1 ben de o yüzden görür görmez bilerek yaptı dedim. şefler buna inandıysa da pes derim.

    anonim 2 belki konuşulmuştur diye bakınmıştım ama göremeyip soru açtım. gözümden kaçmış kusura bakmayın. tekrar bakacağım.

    18 eylül 2020 14:17

    3. konuşulduysa linkini atabilir misiniiiz

    18 eylül 2020 14:20


    4. Tabak düşürme muhabbeti çok fazla dönmüştü şaka muhabbeti. bence isteyerek düşürmedi. Sunmak istemiyorum demek yerine neden risk alıp düşürsün ki? Salaklık olur yani

    18 eylül 2020 14:21

    5. Süslüler yarın akşamın fragmanını izlemediniz mi ya 🙈? Kabak gibi bilerek düşürmüş zaten fragmanda belli.

    18 eylül 2020 14:48

    6. anonim 2 teşekkür ederim. masterchef kelimesini aramıştım sorularda, o yüzden görmemişim.

    18 eylül 2020 14:49

    7. Aaa reklamdan sonrasını izlememiştim ben sağol anonim 6, bakayım fragmana. 

    18 eylül 2020 14:52


    8. anonim 6 evet şimdi gördüm. keşke böyle şeylerde diskalifiye edilseler.

    18 eylül 2020 14:52

    9. Fragmanı izledim. Haklısın diskalifiye konusunda süslü. Ya da en azından bir ceza falan versinler. İnsanlar orada yaptıklarını götürüp azarı işitip geliyorlar. Tanya bitiremedim demesine rağmen tabak götürüp azar işitti, ağlattılar kızı. Azar yiyenlerin canı yok muydu? Bu ergen kılıklı erkek tayfa kafasına göre takılıyor, şu trollüklerinden, karşıdakini salak yerine koyan tutumlarından fenalık geldi artık.

    18 eylül 2020 15:00

    10. anonim 7 barbaros'u sebepsizce tutan bir kitle var. düşürdü-düşürmedi olayı için demiyorum ama tabakları seçilmese de en iyisi o, çok başarılı falan diyorlar ya aklım almıyor. aynı şey emir için de geçerli. bana bu körü körüne destek olma bir şeyi hatırlatıyor. sanırım millet olarak kanımızda var.

    18 eylül 2020 15:01