masterchef dilara’yı seven haklı bulan var mı süslüler ?

bu soruyu gerçekten soruyorum, haklı bulmaya çalışıyorum. ama gerçekten hiç bir sebep bulamadım kendimce. siz ne düşünüyorsunuz

1. Sergen de dilara da çok itici bu sezon. kıvanç geldiğinden beri canlandı yarışma ben kıvanç'ı tutuyorum. Barbaros çok donuk bu sezon, evlilik yaramamış.

18 ağustos 2023 21:54

2. Dilara'ya her şeyden önce pozitif ayrımcılık göstererek yaklaşmak istiyorum ama yok olmuyor

18 ağustos 2023 22:01

3. Dilara'yı seven ya onun gibi bir insan olabilir ya da annesi, babası, sevgilisi falan. Başka bir ihtimal düşünemiyorum. Kolay kolay kimseye bunu demek istemem bir şekilde görür de üzülür falan diye ama kendisi de zorba bir insan olduğundan söylüyorum, korkunç birisi. Aldığı tepkileri bile niye aldığının hala farkında değil. Saçma sapan açıklamalar yapıyor yok ben ev hanımı düşmanı ve homofobik değilim diye. Özrü kabahatinden büyük. Bu yaştan sonra düzelebileceğini de sanmıyorum.

18 ağustos 2023 22:44

4. bugünkü ağlamaları falan reglden dolayı, karnım ağrıyor dedi gitti zaten. çok da şey yapmayın :d ciddiye bile almıyorum valla, sergen-tahsin-dilara üçlüsü öyle bir nefret topladı ki programdan sonra hayatlarını nasıl idam ettirecekler çok merak ediyorum.

18 ağustos 2023 23:46