masterchef izleyen var mi gerçekten torpil mi dönüyor?

ekşiden takip ettiğim kadarıyla gamzeye baya baya torpil yapıyorlarmış su an. son bölümleri izleyemedim ama ben de gamzeyi pek sevemedim. ekstra bi hoşgörü sezdim ayrıca seflerde. sizce de öyle mi?

1. Değil tabii ki. Ekşiciler için kadın olması yeterli. Her sene onlara göre özellikle kadın olup hele de ev hanımı olan yarışmacıya torpil geçiliyor. Cemre, Güzide, Dilara, Özgül, Gamze vb vb hep hak etmiyordu ekşicilere göre.

Yani şefler niye gamzeye torpil geçsin? Bundan ne çıkarları olabilir ki? Her şeyi geçtim ekran karşısında yaptığı yemeği tadabiliyor musunuz da karar veriyorsunuz? Aşırı saçma.

5 aralık 2022 00:15

2. A1 gamzesin galiba ne kudurdun be oooohhhh elendi

5 aralık 2022 01:14

3. Bugun karidesinin ic organlarini temizlememis o tabaga 5 verdiler kilcik ciksa 2 falan verirlerdi ikisi de ayni sey halbu ki. Bence de gamzeyi kayiriyorlar yani.

5 aralık 2022 02:28

4. karidesi bildiğin temizlememiş ve 5 aldı, başkası olsa bu imkansız. ben masterchefi düzenli takip ediyorum ve bence de gamzeye ayrıcalık çok net yapıldı. başkalarına bu seviyede bunu mu getirdin diye kızarlarken gamzeye hep çok güzel çok harika dendi. eksik ürün olunca tatmadan elerlerdi, gamze eksik ürün çıkarıp 7 puan aldı. hatta bence daha asla elemezlerdi de youtubeda twitterda falan da yoğun tepki aldılar, izleyici salak değil. çok sevindim elenmesine. bir de ayaz gitsin de sonra kim kazanırsa kazansın, gönlümün birincisi tolga

5 aralık 2022 02:35

5. Ben torpil döndüğünü düşünmüyorum babalarının kızı mı Gamze'nin nesini kayıracaklar. Bazen tabakları değerlendirmek içim saatlerce tartıştıkları oluyormuş. Popüler isimler tak diye elenebiliyor. Hakkaniyetli yaklaşıyorlar bence

Ama şöyle bir şey var. Bu hayatın her alanında böyle. Özgüvenli gözüken, ben bunu yaparım şunu yaparımcı insanlar başkalarının gözünde de o noktaya oturuyor. Büşra çok mu başarılı, kaptan oldu 3-0 kaybetti yine burnundan kıl aldırmadı kız. Herkes büşranın kaptanlığında bir sorun yok dedi yazmadı onun ismini. Mesela bir fatmanur yapsa hemen potaya gönderilmişti. Vural diye bir yarışmacı vardı, kırmızı takım kaptanı olduğu hafta elenmişti. Adam otuz kere 'ben beceremedim, hatamın farkındayım, yapamadım, edemedim' dedi, o hafta tak diye gitti. Algı önemli kısaca. Ben Vural gibilerden olduğum iÇin biliyorum dnsnns

5 aralık 2022 03:35

6. ya kadin yaraticilik oyununda kiymali kisir yapti da bir tane sef bu ne bicim sey demedi bi de ustune lezzetli falan dediler dsjfhjks bir seyler dondugu kesin. gecen senelerden esra ve ozgul'le gamze ayni standartta asla degil. esra da ozgul de ne yaptiklarini bilen kadinlardi. gamze sadece eli cabuk bir ev hanimi. sef olacak ozgunluk ve teknik asla yok kadinda.

5 aralık 2022 08:08

7. Yahu hem elenmiş diyorsunuz hem de 5 verilmiş tabağa diyorsunuz. Uzun zamandır takip etmiyorum kadın yarışmacılara yapılanlar yüzünden. Eğer torpil olsa niye 5 verip elesinler ki azıcık mantıklı düşünün.

Değerlendirmeye almayıp elemekle 5 verip elemenin ne farkı var? ekşi mi burası vasat erkek yarışmacılar göklere çıkarılıp kadınlar yerilsin?

5 aralık 2022 08:31

8. İmaj çünkü anonim 1. Elenecek dahi olsa iyi puanlarla elediler. 2 puan ile 5 puanın imajı aynı mı ? Babasının kızı değil ama arka planda neler döndüğünü ne bilebilirsiniz? Babasının kızı olsa elemez elememek veya kayırmak için tek kriteriniz bu mu gerçekten. Sığ bakışlısınız gibi geldi bana ve ısrarla aynı şeyi savunmanız birazda tecrübesiz hissettirdi

5 aralık 2022 09:29

9. Torpil yoktu bence ama bir  miktar ayrıcalıklı davranma vardı. Kararlarda çok hissetmedim bunu ama genel olarak yorum yaparken Gamzeye farklılardı. Yaratıcılıkta soğan çıkmıştı mercimekli köfte yaptı Mehmet şef döndü dedi ki yaratıcı bir tabak değil ama lezzetli bir ürün olmuş. Başkası yapsa demediğini bırakmazdı. Bir ürünü beğenmiyorlar mesela ürün kötü ama sosu şöyle güzel püresi böyle başarılı övüp övüp duruyorlardı.

5 aralık 2022 10:44

10. Torpil yok elbette,bence torpil ağır kalıyor ama şöyle bir durum var malesef ev hanımları için konuşuyorum jurilerin kafasında " yazık bak evini çoluk çocuğunu bırakıp gelmiş " düşüncesi oluştuğu için absürt durumlar yaşanıyor. Mesela bir yemeği pişiremedi çiğ bildiğin ve kadına sadece teessüf ettiler en iyi tabak senindi yaa diye. Alican bir yemeği pişiremedi diye Mehmet şef azarlamisti. Bu gibi durumlar var. Ha bu kadın yeteneksiz mi? Hayır eli lezzetli ve yeteneği var ama şu an için en fazla 8. Olabilirdi ve oldu.

5 aralık 2022 11:32