masterchef tanya neden bu kadar sevilmiyor?

yarışmada çok daha kindar, kötü davranışlar sergileyen insanlar var ama herkes tanyaya çok yükleniyor. kendi halinde biri ama hem ekşide hem youtubeda nerdeyse bütün yorumlarda tanyaya nefret kusmuş herkes. sorun nedir bilen var mı? kaçırdığım bir şey mi yaptı?

1. Torpilli olduğu için. Bu ülke bir torpili daha kaldıramayacak durumda.

27 ekim 2020 21:14

2. Herkesle arasını iyi tutmaya çalışıyor. Kimse onu yazmasın diye böyle yaptığı düşünülüyor. Ayrıca da kendisi herkesi yazıyor başkası yazınca da gıcık gıcık bakıyor falan. Bir ara kimse yazmıyordu onu neredeyse. Hata da yapsa, kaybetse de eleme potasına girmiyordu. Ayrıca da ben de herkes gibi şeflerden torpilli olduğunu düşünüyorum.

27 ekim 2020 21:14

3. Torpilli olması

Şive olayını aşırı abartması

Yaptiğı başarılı yemekler bir elin parmağını geçmemiş. Bir soğukçu muhabbeti gidiyor yani ne alaka hiç anlamadım.

Takımda yaptığı yemek kazanınca üstelnirken, kaybedince kenara cekilip "ben sadece yardım ettim" demesi çok ucuz duruyor

27 ekim 2020 21:17

4. neden torpilli olsun ki? bi de mesela erayın, barbarosun, berkerin, uğurun, emirin bin tane daha beter olayı oldu. emir ebruya rezil bi şefsin diye bağırdı, uğur sefayı sırf gıcıklığına ezdi durdu falan ama kimse onlara bu kadar takılmadı.

ama dikkatimi çekiyor bir kadın yarışmacının en ufak hareketinde, başarıszlığında bütün oklar ona yöneliyor halk toplanıp kin kusuyor resmen

27 ekim 2020 21:18

5. Haftalardır kazandığı tabak yok zaten tek başına hiç tabağa girmiyor buna rağmen yazılınca hak etmedim diyor kısaca bu

27 ekim 2020 21:22

6. tanya gayet torpilli daha önceden çekilmiş olan mehmet şefle fotoğrafları çıkmıştı internette, babası mı ne tanıdıgıymıs. bahsettiginiz diger kisilerde oldukca itici bu arada özellikle emir.

27 ekim 2020 21:23

7. Çünkü sürekli birilerinin arkasına sığınıyor. 2 kişi giriyor hep tabaklara ve tabak kaybedince ben yardımcıydım diyor yazılmıyor tabak kazanınca ben yaptım diye öne çıkıyor. Yancı ve sinsi. Yani sefa buna isyan edene kadar böyleydi (ki sefa da saf gelmiş bunun oyununa senin suçun yok oy verenlerin suçu diyordu)

27 ekim 2020 21:32

8. Yarışmacıların hepsi torpilli zaten. eray daha önce başka tv programında ikinci olmuş, esranın yemekteyiz macerası zaten malum, özgülün falan da tv programlarında yemek yapmışlığı var. Furkan 20 yaşında çırağanda pastacı çünkü bütün ailesi aşçı networkü siz düşünün aRtık. Tvye torpilsiz adam alırlar mı sanıyorsunuz süslüler :d hele ki böyle bir show programına. Hepsinin bi yerden tanıdığı var, alnının akıyla 100.000 kişi içinden gelemez kimse türkiyenin en çok izlenen programına. Bu her yarışma için geçerli. Tanyayı millet biraz fazla nazlı olduğu için sevmiyodur, erkek yarışmacılar bütün kadınların üstüne oynarken tanyaya pek bulaşmıyorlar. Ben sinir olmuyorum tanyaya, sadece hiç düzgün tabak çıkaramamsına rağmen kendinde kusur görememesi enteresan. Kötü bir insan gibi gözükmüyor bana

27 ekim 2020 21:55

9. Ay tanya her gittiği takıma negatif enerji veriyor bu ara sürekli herkese bağırıp çağırıyor regl dönemindeymiş gibi. Tahammül edemiyorum

27 ekim 2020 22:09

10. Yukarda biri demiş, başarısız tabaklarda sorumluluk asla almıyor. Ama ben kişisel olarak genel gevşekliğini de sevmiyorum. Yani böyle fazla rahat, yapması gereken bir şeyi yapmayınca/yapamayınca 'aman ne yapayım banane' gibi bir tarzı var gibi geliyor.

27 ekim 2020 22:17