matematiği çok kötü birisiyim. temel matematik çalışırken geometride bakmalı mıyım yoksa önce matematiği halletmem daha mı iyi olur?

aklım karıştı :( anlayan birisi yardım ederse çok sevinirim. şimdilik kendime güvenim gelene kadar bir hocayla çalışmayı düşünmüyorum.

1. Kpss gibi 26 matematik 4 geometri (gizlinot: Sanırım böyleydi.) Gibi bir soru dağılımı varsa bence kesinlikle matematiği bitirmeye odaklanın. zaman kalırsa bakarım kafasıyla devam edin.

Soru sayısı birbirine yakınsa gireceğiniz sınavda o zaman yapacak bir şey yok. En azından temel ve basit konulara kesinlikle bakabilirsiniz. Acılar, ucgenler gibi. Bunları öğrenirsiniz paralel kenar, yamuk hatta çokgenlere dair soruları da yapabilirsiniz. Hep bir üçgen mantigi oluyor çünkü cozulurken bu konularda da.

25 kasım 2022 19:42

2. Türkçe de çalışman lazım gibi geldi.

25 kasım 2022 19:52

3. Evet süslü kpss için :( teşekkür ederim gözümü açtın

25 kasım 2022 19:53

4. Çalışırım süslü thx

25 kasım 2022 19:53

5. Yani genelde geometride o kadar ileri matematik kullanılmıyor. Başlanabilir bence,

25 kasım 2022 20:36

6. Ss, soru bankası alırken matametikte zaten Çözümlü olanlari alin da bu cözumler muhakkak video çözümlü olsun bence. Soru bankasınin içinde Çözümü olsa da sadece kağıttaki çözüme bakarak anlaşılamayabiliyor. Ama videoda yine aşama aşama anlatarak yaptığı için çözümü daha rahat anlaşılıyor aklınızda bulunsun.

25 kasım 2022 20:39

7. aşkım amele gibi her şeyi öğrenip hepsine birden çalışmazsın önceliğin matematik olsun çok basitten senin seviyene uygun anlatan bir hoca bulursan çok daha hızlı yol alırsın. Kendine güvenin soru çözme becerin geliştikçe yapabildiğini gördükçe gelecek zaten. onun için utanma sıkılma yok bu işte. aynı frekansta olduğun bir hoca bulup sürekli tekrar yaparak olur bu iş. Geometri matematik gibi değildir orada kuralları konuları tüm ayrıntısıyla bilsen bile dikkatli bakıp göremedikten sonra soru çözmen daha zor bunun için çok pratik yapman ve ekstra vakit ayırman gerek. Matematikteyse mantığını oturttuktan sonra birçok konuda benzer bilgileri kullanarak yapabilirsin. Bana kalırsa geometriyi soru dağılımını göz önünde tutarak ikinci plana almayı dene.

a2 sana da el insaf bir tane de'yi ayırmadı diye bu kıza laf etmişsin. sözlük noktadan sonra boşluk bırakamayan ısrarla şuan bişey yazan cahillerden geçilmezken hem de.

25 kasım 2022 20:44

8. Hepinize çok teşekkür ederimm 🥰

O halde Önce matematikten başlıyorum.

25 kasım 2022 21:50