mavi’nin en güzel skinny yüksek bel pantolonu?

pantolon alacağım ama mavi’deki kotlardan hiç anlamıyorum. skinny, yüksek bel ve esnemesin istiyorum, hangi pantolonlari onerirsiniz?

1. serenayin reklamını yaptigi gold seriden aldim iki tane gecen sene. Cok memnunum. Tas gibi ciktilar.

20 şubat 2020 03:24

2. birçok jeanini giymiş biri olarak bence alissa ve tess. tess bilek boy ve bacakları çok güzel gösteriyor, alissa ise tam boy ve beli çok güzel sarıyor. yeni jeanlerden serenay jeanini denedim ancak bana beli çok yüksek geldi sanki gövde 2cm kalmış gibi oldu. internet sitesinde yok ama bazı mağazalarda indigo move oluyor onlar da baya güzel. bir de mavi'de kotlara göre beden de değişebiliyor mesela ben alissada 26 giyerken tesste 25 giyiyorum onu da düşünürsek denemeden almak riskli.

20 şubat 2020 03:59

3. ben balık etliyim, serenay modeli çok güzel geldi bana.

ayrıca evet bedenler aynı madel içinde bile değişiyor, lacivert adriana ankle aldım, çok iyi olunca açık mavisini de alayım dedim internet sitesinden aynı bedenin açık rengini aldım çuval gibi :(

ha bi de serenayın orta ton mavisi çok güzel yine aynı hataya düşüp grisini alayım dedim, bayaa pot durdu.

20 şubat 2020 09:22

4. ben genelde maviden alıyorum kotlarımı. son aldığım jean serenay gold'tu. kumaşı çok güzel, bel yüksekliği muazzam. göbek deliğinin bi tık üstünde kalıyor. ikonik yüksek bel modelleri daha yüksek belli oluyor normal jeanlere göre.

esnemesine gelirsek mavinin jeanları aşırı çok esniyor. gold kumaşı daha da esniyor. onun haricinde özellikle likralı kotları baya esniyor. ben genelde 1 beden küçük alıyorum. mesela normalde 29-30 giyiyorum kalıba göre bazen 31 bile olabiliyor. ama maviden 28 veya 29 alıyorum. ilk giyerken tabiiki zorluyor ama hiç aldanmayın 1-2 giymeye tam bedeninize uyan şekli alıyor.

20 şubat 2020 11:10

5. Serenaydan memnun kaldim. Tess in mavisi ve siyahi var. Mavi gayet guzel sikinti yasamadim ama siyahinin ikinci yikamada rengi atti ozellikle dikis yerleri beyazladi. Ve cok esniyorlar, kucuk almakta fayda var.

20 şubat 2020 11:15

6. kızlar aynen siyah kotları problemli olabiliyor. ben de siyah adriana ankle almıştım 6 ayda rengi açıldı :( o yüzden artık siyah kot almıyorum mavi'den.

20 şubat 2020 17:35