mavi saç boyası nasıl akıtılır?

merhaba susluler, sacim uzun zamandir dipten mavi ve ben artik bundan sıkıldım, pembe veya seftaliye boyatmak istiyorum ancak mavi boyayı akitmadan yapamiyorum. kuafore gitmek istemiyorum, oryalle de ugrasmak istemiyorum oryalden sonra saclarimi toparlamam cok uzun suruyor. loreal excellence 03 pure blonde tarzinda bir boyayla saçlarımı açmam mümkün olur mu sizce? veya baska bir oneriniz var mi?

1. bleach bath bence en iyi yöntem. Yine oryal kullanılıyor ama oryal karışımının içine şampuan atarak yakma potansiyeli düşüyor diyebilirimdfnsf youtubeda c vitamini, bulaşık deterjanı ve karbonat karşımı gibi şeyler de var. Denemedim onları ama tek kullandığım yöntem bleach bath açıkçası.

22 eylül 2020 16:05

2. +1 Bleach bath. 1 küçük kase kadar oryal karışımını, 1 kaşık şampuan ve bir kova (10lt civarı) suyla seyreltiyorum. Sadece saçın en üst tabakasındaki pigmenti soyuyor.

22 eylül 2020 16:19

3. oyle deneyeyim o zaman, standart açıcı boyalarla acmayi dusunmustum ama çok emin olamadim bleach bath daha sağlıklı geldi su an. umarim mavi boyayi akıtır

22 eylül 2020 16:50

4. saçınız yeşil olsa da ya da yeşilimsi üzerine şeftali-pembe-kırmızı -o tonlar yani- pek bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum en azından ben pek bir sorun yaşamamıştım :')

22 eylül 2020 17:02

5. tesekkurlerrr ♥️

22 eylül 2020 21:51

6. Watsonda boya akıtıcı bir ürün vardı. Kullanmadım ama bakınırken görmüştüm.

23 eylül 2020 11:03