mavi tess ya da alissa model jean hakkında görüşleriniz?

süslüler kendime siyah düz pantolon almayı düşünüyorum. gold serisinden alacağım. daha önce alissa giymedim ama super skinny dediği için dar kalıp olduğunu düşündüm. sizce nasıl? tess modeli ise denemiştim ve rahattı. sizce hangisini almalıyım?

1. tess çok rahat bir model bende bir tane var memnunum. geçen aylarda bir tane daha aldım ama onun kalıbını pek beğenmedim dizlerimde çok fazla toplanma yaptı o yüzden iade ettim bir daha da almadım. ama tessin paçası oldukça kısa, bilekler çok açık kalıyor. alissayı denemedim.

6 nisan 2019 17:53

2. Süslü tess’in en kısa boyu bana tam oluyor, boy konusunda memnunum 😄 ama alissa’yı mağazada bir kez denemeye kalkmıştım, çok dar kalıp gelmişti, gerçi goldlar daha rahat oluyor ama emin olamadım.

6 nisan 2019 18:04

3. Ayy tess kalıpları kumaştan kumaşa çok değişiyor ya. Üç tess var bende, bacak boyum 30. Birisi gri, kumaşı yumuşak, boyu normal,beli baya yukarda. Bi siyah, kumaşı aşırı sert, ama rengi solmadı. Bilekleri azcık kısa kalıyor. Beli diğeri kadar yüksekte değil. Sonuncu da açık lacivert, kumaşı yumuşak ama diğerlerinden 1 beden küçük olmasına rağmen en bolları o, beli yine griden daha düşük bir yerde, ama paçaları uzun! Bu nasıl olabiliyor anlamış değilim :) gri tess'ten çok memnun kaldım diye almıştım diğer ikisini, mecbur giyiyorum :)

Alissa beş yıl önce almıştım, siyah renkte. Kalıbı, duruşu, beli, bacak boyu efsaneydi ama onun da rengi çok soldu. Aklınızda bulunsun istedim. Mavi'den kot almaya devam etmemin tek sebebi diğer markalarda % 100 pamuk kumaş bulamayışım sadece :)

6 nisan 2019 19:04