mavi tren kullanan var mı izmir ankara arası?

susluler mavi tren kullanan var mı izmir ankara arası. rahat mı mola veriyor mu saatlerce aynı gidiyor muyuz bir de telefonu şarja takabiliri miyim yanımda. sigara içme yeri var mı bu kadar :) ay bir de kaç saat sürüyor

1. Çok sık kullanıyorum süslüm. Bence aşırı sıkıcı. 1 2 kez katlanılacak yolculuk ama ben sürekli kullandığım için bıktırdı artık. İnilebilen bir mola asla yok ama çook fazla durak var sürekli durup hareket ediyor 2 3 dakika duruyor sadece (hatta o kadar bile olmayabilir izban gibi düşünün birebir aynısı). Ankaradan izmire giderken priz hep oluyor şarj edilebiliyor ama izmirden ankaraya giderken hep eski trenler denk geldi priz falan yoktu sadece tuvalette vardı. Sigara içme yeri yok diye biliyorum süslü. Yolculuk 11 saat diyorlar ama hep 2 3 saat rötar yapıyor. Hatta bir keresinde balıkesirde trene bir şey olmuştu 4 saat geç ulaştık ankaraya. Yine de fiyatını düşününce katlanılır. Priz varsa keyifli bile olur.

12 eylül 2022 18:50

2. Ay süslum peki eski tren olup olmadığını nasıl anlayacağım bir de cam kenarı diye alıp orda duvar olmasından korkuyorum bir de sandviç falan alacağım yer var mı kusura bakma çok soruyorum otobüs daha rahat eminim ama arada çok fark var bir seferlik almak istiyorum bir de koltuklar rahat mı İZBAN koltuğu gibi mi ve yatırılıyor muuuu???? Ankara İzmir arası için soruyorum

12 eylül 2022 23:31