mavi yakadan beyaz yakaya geçen var mı ?

2 yıllık myo mezunuyum alanımda is arıyorum uzun süredir ama bulamadım. bir b.esya firmasında işe girme şansım oluştu şartlarıda iyi. sevgilim dedi ki daha sonrasında pişman olacakın mavi yakaya girdiğin için, alanında iş bulman daha da zorlaşacak deneyimin olmadıgı icin beyaz yakaya da geçemeyeceksin vs dedi. zaten okuyanı da okumayanı da mavi yakaya alıyorlar değişik tiplerle muhattap olacaksın falan dedi suanda bir gelirim de yok en azından elime para geçecek ama bilemedim sevgilim aklımı cok karıstırdı siz ne dusunuyorsunuz

1. fabrikada işçi olarak mı çalışacaksın?

3 mart 2024 17:45

2. İşsizlikten iyidir. Eğer beyaz yakada iş bulamamışsan e yapacaksın ki başka alternatifler ne ? Girdiğin yerden başka yere geçersin. Eline para geçince kurslara gider kendi alanında daha da geliştirirsin. Sen mavi yakaya işe girince ömür boyu sen orda kal bir kere mavi yakadan başlamışsın diyeceklerini sanmıyorum.

3 mart 2024 17:49

3. Süslü okuduğun bölüm, yaşadığın şehir gibi bilgilerde verir misin? Ve ne olarak çalışacaksın.

Sevgilinin her dediğini dinleme, belki de kötü niyetle yorum yapıyor ama sevgilin olduğu için iyi niyetli de olabilir fikrine kulak ver sorgula.

Bende geçen sene ilk işime girdim çok saçma yorumlar yapanlar oldu etrafımda karar verme süreci çok zor

3 mart 2024 18:14

4. Benim eşim girdi. 1 sene mavi yaka çalıştı sonra olduğu yerde biraz yüksek bir pozisyona geçti ordan da farklı firmaya beyaz yaka olarak geçti

3 mart 2024 19:37