meduse sandalet kullananlar memnun musunuz?

meduse sandaletler çok hoşuma gidiyor ama plastik gibi durduğu için rahatlığından emin olamadım. şehir hayatında kullanmaya uygun mu bu sandeletler kullanışlı mı yoksa terletir acıtır mı? almaya değer mi kısaca? su kenarında da giyerim ama çoğunlukla şehirde giyeceğim için emin olmak istiyorum

1. merhaba süslü :) bende senin gibi düşünerek geçen sene kırmızı rengini istemiştim kardeşim fransadan getirdi. ben şehir hayatında kullandım terleme vs herhangi bir problem yaşamadım. tek sıkıntım 1 beden büyük sipariş vermemem oldu. tr den alsaydım ki o zaman onlineda yoktu kesin değiştirip 1 beden büyük alırdım. normalde her markada, terlikte, spor ayakkabıda ayak numaram değişmez 36 dır. ama medusede 36 tam (hatta yarım numara küçük gibi) oldu yani yürürken vs arkadan hafif taşabiliyor topuğum alacaksan aklında olsun :)

9 ağustos 2022 11:46

2. evet süslü birkaç satış yapan sitenin açıklamasında da benzer uyarıyı gördüm bir beden büyük alın yazıyordu. teşekkür ederim cevabın için kullanışlı bi sandalet istiyorum alacağım o zaman sanırım :)

9 ağustos 2022 11:49