mehtap algul nasıl bir kadın? tanımlayamadıgım bir tuhaflığı var sanki? reynmen ile sevgililer mi?
kadın güzel mi çirkin mi havalı mi ezik tam anlayamıyorum. herkesi çevresinde toplayan bir lider mi yoksa herkesin peşinde dolanan bir ezik mi? bazı fotolarda çok güzel bazılarında çok çirkin. reynmen için eskiden o benim kardeşim diyordu şimdi fezilerin programında abla kardeş demeyelim aramızdaki ilişkiye dedi. ne yaptılar şimdi sevgili mi oldular. kadının her seyi oynak bir zemin üzerinde gibi ne iş yaptığı bile tam belli değil. sosyal medya uzmanıyım diyor sonra ceyda kasabalı'nin kanalında öğretim üyesiyim dedi. bir üniversite de sosyal medya işlerine bakmıyor muydu? bu akademik değil idari personel olmaz mı? kadın sürekli bir değişin içinde sanki. eskiden berkcan in kankasi efe ile can cigerdi aşırı samimiler. şimdi hiç görüşüyorlar küsmüş ler herhalde. bi arada reynmen ile küstü efe ile çok samimiydi. bi ara zeynep bastık benim bi numaralı arkadasim herseyim diyo sonra düğünlerine bile gitmiyor. neyse bu kadının tutarsız tavırları benim çok kafamı karıştırıyor. siz mehtap hakkında ne düşünüyorsunuz.