mekanda numara isteme olayı çok mu yaygın cidden?

geçen bir arkadaşımla buluştum. çocuğu da senelerdir tanırım yani, arkadaşlarım da tanır. hiçbir zaman aşırı talep gören biri değildi, tip vs de ortalama idi hep. boyu uzun ve omuzlar geniş bir nebze, belki onun bir etkisi vardır(?). konuşurken bana “yahu nereye gitsem sürekli kızlar gelip numaramı istiyor” dedi. kafede otururken yanına oturup sohbet edip numarasını isteyen mi dersiniz, sevgilisiyle gittiği mekanda yanına gelip instasını isteyen mi dersiniz.. ben bir kız olarak asla böyle bir şey yapmadım, başıma da gelmedi ama o böyle anlatınca pandemi zamanı bile tanımadığı etmediği kişilerden sırf dış görünüşünü beğendi diye gidip iletişim bilgisi isteyecek kadar girişimci mi insanlar/kızlar? sosyal hayattan mı koptum acaba? ya da cinsel açlık had safhada da bazı hemcinslerim sevgilisi olduğu söylenmesine rağmen karşısındaki erkekle bir şeyler yaşamaya bu kadar meraklı olduğu için mi böyle girişimlerde bulunuyorlar?  sorular biraz yamuk oldu kusuruma bakmayın. yazarken halen daha sorguluyorum aslında. bir yandan da benim böyle şeyler yaşamadığım için kendimi bir nebze tipsiz hissetmemin acısı da var ahah neyse demek ki çocuğun gideri varmış, inş bizim de bir gün giderimiz olur :’)

1. cok pardon beyefendi erk*k misin sen?

9 temmuz 2021 08:29

2. İlk defa duyuyorum böyle bisey djdjfj

9 temmuz 2021 08:41

3. 1 kız merhaba demiştir:

9 temmuz 2021 08:42

4. girişken kızların sayısında ciddi artış var, ama siz gene de gözünüzle görmeden inanmayın. erkekler bu konularda abartıyı seviyorlar. benim 190 kuzenim, ki eli yüzü düzgündür, "tüm kızlar bana bakıyor" havasıyla geziyor bir yere gittiğimizde; diyemiyorum ki "devenin de boyu uzun..." şnilnilnibnbn. sizinki de abartıyor olabilir, ama gerçekliği varsa da şaşırmam. bir başka kuzenim (onun da eli yüzü düzgün) ve kardeşim beraber otururken yan masadan kızlar kesmişler çocuğu, kalkınca poposuna falan bakmışlar knfknğmlm. kardeşim direkt görmese ve kuzenim anlatsa abartıyor derdim mesela :)

9 temmuz 2021 10:08

5. çok küçük istisnalar dışında hiçbir kız cafede bir erkeğin masasına gidip numara istemez. istememelidir de zaten hiç yakışık alır bir davranış değil. iki kişi bakışıyorsa erkek kadının masasına gelmeli, olumsuz cevap alınırsa da kibar bir şekilde yerine dönmeli ve rahatsız etmemelidir

9 temmuz 2021 11:46

6. ben bunu sadece porsche panamera'sı olan (ancak görünüş olarak barzo müteahhit olan) eski sevgilimle yaşamıştım. arabaya numara bırakanlar, plakadan numarasını buldurup "çok etkilendim"ler, yanında ben varken tanışmaya çalışmalar, neler neler. zengin olduğu görünüyorsa (araba, kılık kıyafet, vb.) bu kadar umutsuz kızlar var maalesef.

9 temmuz 2021 12:15

7. Bana hava atacak ya da benden bir beklentisi olduğu için yalan söyleyecek biri değil, birlikte büyüdük, kardeş diyoruz birbirimize bu yüzden uydurduğunu düşünmüyorum. Gözümün önünde kızlarla yazışmasa, kızların numarasını alıp nasıl diyalog kurduklarını görmesem ben de inanmayacağım. Bir de hepsine sevgilisini olduğunu yazmış süslüler, keşke yalan olsa ama değil. Şaşırdım ben de. Taşın altında mı yaşıyorum yahu bu ne dedim! Çocuk tıp okuyor, acaba yeşillerle görünce mi kesssin doktor bu yazayım iyi paralıdır falan mı diyorlar?

9 temmuz 2021 13:53

8. Ben tek gecelik ve kaçamakları oldukça yaşayan bir insanım ben bile mekanda falan numara istemem hatta kimseden numara istemedim ilginç bir sekilde ama spora gittigimde tesadüfen aşırı seksi bir adamdan numara istemediğim için pişmanım. Cinsellik için isteyecektim zaten onu da.

9 temmuz 2021 13:57

9. Anonim 7 sana kötü bir haberim var ben herkesin fiziğine bakıyorum.Yakışıklılıktan değil yani eğer fiziği iyiyse vay nereden para buldu tek biz fakirim diyorumbjdjd

9 temmuz 2021 18:33

10. Ay yazamamışım. Süslü ben çevremde hiç görmedim erkekler abartmayi sever. Kantinden su alır mısın dediği için sevgilisi varken bana asılıyor diyen erkekler bile var bu gözler neler gördü.Bir de dışarda kombin puanlama zevkli oluyor arkadaşla ona değil giydigine bakma ihtimalleri daha yüksek yakışıklıysa maksimum 1 dk konuşulur o da işsizlikten

9 temmuz 2021 18:38