melekler kahvesine giden var mi?

kizlar melekler kahvesi'nde emre diye biri varmis, ona fal baktiran oldu mu? ya da genel olarak melekler kahvesi'nde fal baktirdiniz mi?

1. O adam sapık ve kötü fal bakıyor gitme sakın

13 temmuz 2019 12:35

2. Ben 5-6 sene önce gitmiştim oraya. Baktırdığım adamın adını hiç sormadım bilmiyorum ama nasıl anlatsam, hakan kakız’a benziyordu konuşması falan. Şapkalıydı. Aşkımlı cicimli konuşuyordu hala orada mı bilmiyorum. Söylediği çoğu şey çıkmıştı. Hatta bana 4 tane harf söylemişti şu an hayatımda olan ve felaket uğraştığım adamın ad ve soyadında bu 4 harf var. Tesadüftür belki de bilemem

13 temmuz 2019 12:36

3. Bence iyi bakıyordu. Ben 2 sene önce gitmiştim. Böyle aşırı mükemmel değil ama güncel durumumu bilmişti. Melekler kahvesinin çaprazında asmin cafe var. Oradaki can beye veya kaya beye gidebilirsin. Ikisi de çok iyi.

13 temmuz 2019 12:36

4. Ben baktırdım vasattı

13 temmuz 2019 12:39

5. hadi ya :( ben zaten cok etkileniyorum salak gibi, bi de giderim de mal mal seyler soylerse iyice yemeden icmeden kesiliirim ya. hic boyle icinize sinen bi yer yok mu ya :( kizlarla baya ekipce gidicez de :) asmin aklimda bu arada suslu, not aldim ;)

13 temmuz 2019 12:47

6. Emre ye ben de baktirdim. Giderken aosl niyetim eren e baktirmakti ama aşırı yogun ve randevu almak gerektiği için emre bostaydi ve o baktı. Bence o adam ile uyum çok önemli. Biz iki arkadaş gittik.diğer arkadaşım ile iyi bir uyum yakaladıkları için çok iyi baktığını söyledi kız. Ama ben ile adam resmen taban tabanı zittik. Ben onu o da beni itti resmen. Bazı insanlara hiç isinamazsin ya. Dediler hakkında suan aklımda kalan hiçbir şey yok çünkü bakamadi bana bu uyumsuzluk yüzünden tam hızlıca kestirme attı. Bor daha da gitmedim oraya. Elena ve Şengül her zaman favorim oldu ama onlar başka cafedeler.

13 temmuz 2019 13:29

7. Çok gittim hatta o anonim 2'nin gittiği kişiydi benimki de. Söylediği kişiyle evliyim. Diyeceklerim bu kadar.

13 temmuz 2019 13:31

8. Anonim 6, elena ve şengül nerde? Son anonim, o zamanlar siz sevgili miydiniz yoksa dediği profilde biri karşınıza çıktı ve evlendiniz mi? Ay ben şokkkk

13 temmuz 2019 14:16

9. çok eskiden bir süre gittim emre'ye. açıkçası vasattı ama o dönem melekler kahvesinde iyi falcı olmadığı için bir süre emre'ye devam ettim. ancak iyice sallamasyona bağlamaya başlayınca bıraktım. yıllardır gitmedim.

o mekandaki diğer falcılara da pekçok kez hem ben hem de arkadaşlarım baktırdı ama hiçbirinin akılda kalıcı bir başarısı olduğunu hatırlamıyorum. bu arada alakasız olacak ama yine yıllar önce beyoğlu majestic cafe'de başka bir emre'ye gitmiştim. o zamanlar ilk kez falcıya gidiyordum ve açıkçası pek inanmadığım için bana söylediklerini önemsememiştim. ancak sonradan yıllar içinde söyledikleri tek tek çıkmıştı. tekrar gittim ancak artık orada değildi. acaba o emre'yi tanıyan ve nerede olduğunu bilen var mıdır?

13 temmuz 2019 15:58