melodi elbirliler evleniyormus?

arda türkmen den önce biriyle nisanlanmamis mıydı yanlış mı hatırlıyorum uyduruyor muyum diye düşünüyorum. ilk çıktığında başka biriyle nisanlanmamis mıydı , hatta ev tutmuslardi. görkem karman evlenmeden ilk tanittiginda daha piyasaya melodiyi ..

1. Evet Göktürkte birlikte yaşıyorlardı nişanlısıyla. Orhandı adı. Nişan vlogunu izlemiştim. Pek gözükmeyi sevmiyordu, melodi bir keresinde çocukluktan beri arkadaş olduklarını falan söylemişti.

18 eylül 2021 14:33

2. Orhan diye bir nisanlisi vardi zaten çok uzun yıllar birliktelerdi hatta Nişancılık zamanlarida 2 3 sene kadar sürmüştü birlikte yaşıyorlardı falan filan ama çok soğuk bir tipti hatırladığım kadarıyla ve aşırı iş bağımlısı gibi falan duruyordu yani melodiyle ayrı dünyaların insanları gibiydi sanki ikisi bence arda Türkmenle çok daha yakışmislar

18 eylül 2021 14:36

3. Ardayla nereye daha cok yakisiyolardi ya dkfkkkfdk 45 yasinda adam yaninda abisi gibi görünüyordu

18 eylül 2021 14:41

4. Herkes paylaşım yapmayı sevmiyor süslü adam da belki o tarz birisidir aslında çok büyük değil ama melodi bakımlı birisi Arda Türkmen i sevmem izlediğim biri değil tariflerini falan da sevmiyorum ama adam saçını falan boyatmadigi için yaşlı gösteriyor biri küçük biri büyük gösteriyor.

Üniversite de hocalık yapıyordu nereden nereye geldi resmen kademe atladı bu vesileyle

18 eylül 2021 15:13

5. Arda acaba Arda Türkmen olmasaydı Melodi yine de onunla evlenir miydi?

18 eylül 2021 15:53

6. Niye melodiye zengin koca bulmuş gold digger gibi bakıyorsunuz ki melodinin kazancı ardaya denktir, belki daha fazladır. Kadın tüm high end markaların davetlerinde var, bmw ile falan işbirliği yapıyor. Arda 45 yaşında evet ama yaşlı görünüyor, daha genç görünme imkanı var bence. Ama tatlı bi adam, melodi de çok çok genç durmuyor, yüzü bebeksi değil, yanyanayken aralarında yaş farkı var gibi durmuyor bence. aralarında ne boyutta bir sevgi var kestiremedim Ama adam influencer değil yani her an poz keser gibi giyinmeyecek haliyle.

18 eylül 2021 16:38

7. He he adam sosyal medyada pek paylaşmıyor diye çok da sevmiyor. Zaten anasi istiyor diye evleniyor. Gercekten hayata böyle mi bakiyorsunuz?

18 eylül 2021 16:47

8. Mesele Arda’nın parası değil zaten, ismi. O yüzden sordum Arda Türkmen olmasaydı da evlenir miydi acaba diye. Aralarındaki yaş farkı 15ten büyük görünüyor bence. Baktığın zaman Ali Atay-Hazal Kaya arasında da 15 yaş var, hiç sırıttığını düşünmüyorum. Melodi-Arsa arasındaki fark çok bariz

18 eylül 2021 17:19

9. ünlü olmadan önce şükrü melodiye nasıl bakmış ya kesin bilgi mi bu

18 eylül 2021 20:02

10. Melodi de gayet orta yaş sınıfına giriyor artık neden bebek gibi olsun zaten :d

19 eylül 2021 00:57