meme areolasi buyuk olan susluler buraya ?

susluler benim memelerim kucuk ama meme ucundaki renkli halka cok buyuk. ayni durumda olsan susluler, sevgiliniz veya parteriniz bu durumla ilgili birsey dedi mi? cirkin bulmalari vs? ve siz takiyormusunuz?

1. umurlarında bile olmuyor hem olsa bile halt yemişler nedir yani bunun için de mi ameliyat olalım ya çok sinirlendim şu an

18 haziran 2021 00:34

2. Hay sizin partnerinizin de sizin de. Aptal mısınız ya siz gerizekalı mısınız abi? Elin aptal oğlu beğense ne beğenmese ne? Napcaksın beğenmezse??? Çok merak ettim cidden. Nefret ettim burdan artık kaç yaşındasınız siz. Bu kadar salaklık fazla ya.

18 haziran 2021 00:34

3. ya süslü tövbe tövbe jdlflcvldlfldşf kafayı mı yedin kız onu da çirkin bulup laf eden varsa siktirsin gitsin ya götümün kenarı hadjakdksfjsjd beyefendi beğenmediyse de napalım oturup ağlayalım ameliyat mı olalım, beğenmediysen kendi çüküne götüne bak bi siktir zırtapoz derim yani

18 haziran 2021 00:38

4. kıçındaki kılı kesmeyen erkeklere bu rağbet çok fazla! onlar ki senden prenseslik bekliyor?? kendi hayatını kendine endeksli yaşa, kimi erkek öyle sever kimisi böyle. iş onlara kalırsa ohoo

hiç daha meme areolası hakkında konusan erkek de ne gördüm ne duydum dikkat ettikleri bir şey değildir, gayet normal bişey

18 haziran 2021 00:40

5. Ölçüm 85c, çapı baya büyük. 30 yaşındayım bu zamana kadar hiç dert etmedim. Sevgililerim memelerimi çok seviyordu. Şu anki sevgilim de resmen bayılıyor :) dert etmeyin süslüm.

18 haziran 2021 00:42

6. ss 18 yaş altıysa durum kötü ama 18 yaş üstüyse çok daha kötü pipisiyle oyun oynayıp sonra koptu zannedip korkan şapşik 2 yaş veletleri gibi oranızı buranızı inceleyip soru açmaktan vazgeçin artık derdini seveyim ben senin.

18 haziran 2021 00:42

7. gerçekten gerizekalı olmayı daha çok kafanıza takmalısınız. bu nasıl bir eziklik ya, sizin inşa ettiğinizi biz yıkmak için kıçımızı yırtıyoruz.

18 haziran 2021 00:45

8. Benim büyük değil ama yine de cevap vereyim koltuk altı penisi kıllı kıllı kesen mahlukatlara kendinizi asagilatmayin zira kıllı gezen pis mahlukatin birisi benim mememde kıl cikiyormus hiçbir millette böyle bir şey yokmuş diye aşağılamaya çalıştı kaldı ki alıyorum hep kendim için hoş durmadıgindan lafı yedi oturdu sen önce koltuk altını al t-shirt giyiyosun rezil demiştim.

18 haziran 2021 00:46

9. kimse bişey demedi de ben çok rahatsızım, meme asimetrisi ameliyatı zaten olmayı düşünüyorum o sırada onları da küçülttürürüm diye düşünüyorum ama tabi kimbilir ne zaman

18 haziran 2021 15:47

10. Yani insanın bunu merak etmesi neden çocukluk ya da eksik zeka örneği olsun, bu sitedeki linç çabaları hergün daha da saçmalaşıyor.

Soru sahibi benim de memelerim küçük ve aerolası çoğu yerini kaplıyor ve de koyu renkli. Bir arkadaşım evde beyaz tişörtümün içinden farkedip yadırgayana kadar erkeklerin herhangi bir yorumuna rastlamamıştım. Arkadaşımdan sonra sevgilime sordum o da anlam veremedi iyi ya da kötü değil dedi. Ancak ben de küçük olmasını isterdim, her bikiniyi rahat giyemiyorum bu yüzden, bazı dekolteleri de aynı şekilde.

18 haziran 2021 18:43