meme uçlarım sürekli kaşınıyor ve artık dayanamıyorum. neden olabilir?

merhaba süslüler, meme uçlarımda sürekli kaşıntı var. banyo yaptıktan sonra da devam ediyor bu kaşıntı. sütyen kullanmama ve sürekli pamuklu giysiler giymeme rağmen kaşıntı bir türlü geçmiyor. artık dayanamıyorum. nedeni ne olabilir? aklıma sadece deterjan geldi alerji yapabilecek ama ne yapayım bu kaşıntıyı geçirmek için? yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Süslü soruna çare olarak cevabım yok fakat bu ara kaşınma vakası çok fazla. Burada da sorularda gördüm. Ben 3 yıldır kaşınıyordum  duştan sonra aşırı artmak şeklinde ve artık yara olmuştu her yerim. Benim 3. Dr da tedavim sonuç verdi. Her şey olabilir dendi. Yediğim içtiğim kullandıklarım.. deterhan vs her şey olabilirmiş ve pek tabi stres.verilen kremler Sadece 1 gün sürmeyle bile etki etti ama burada yazmam doğru olmaz ezbere kullanılamayacağı için. vücudunuzda artarsa mutlaka dr a gözükün.

1 nisan 2020 23:34

2. Süslü ellediğimde herhangi bir sertlik yok. Kızarıklık bile yok ama kaşınıyor sürekli. Sanırım yumuşatıcıdan oluyor olabilir. Bir dahaki sefere kullanmadan deneyeyim.

1 nisan 2020 23:36

3. A2 benim de banyodan sonra artıyor kaşıntı. Giydiklerimi yeni yıkanmış kıyafetlerden seçiyorum o yüzden deterjandan şüphelendim. Ama geçmezse ben de doktora gideyim öyle bir kremi varsa iyi gelir belki :(

1 nisan 2020 23:38

4. Anonim 2 allah aşkına kremlerin adı ne bari doktoruma sorayım ne verdi ise yok fayda etmiyor. Yıllardır kendimi yırttım kaşınmaktan. Vücudum kanıyor kaşınmaktan ama duramıyorum. Soru sahibi memelerde çatlak oluşacaksa da kaşıntı olabiliyor. Bazen benim de meme uçlarım çok kaşınıyor. Bir kaç güne geçer belki. Benim kaşıntım yıllardır tüm vücut şeklinde

1 nisan 2020 23:40

5. Ne kadar doğru bilmem de ergenlikte benim kaşınırdı araştırdığımda meme büyümesinden kaynaklı olabilir diyordu. Aklımda kalmış paylaşayım dedim

2 nisan 2020 00:15

6. benimde çok kaşınıyor bol kremle masaj yapıyorum ve üstüne bebek yağı sürüyorum geçiyor süslü ama yapmadığımda devam ediyor.

2 nisan 2020 00:18

7. A5- Sabun kullanıyorum ama ondan olabileceğini hiç düşünmedim. Dikkat edeyim bir dahakine.

Bir de krem ve bebe yağını deneyeyim kuruluktandır belki. Teşekkür ederim hepinize :)

2 nisan 2020 00:56

8. süslüm bebe yağı kullanmayın lütfen. Bu akdar zararlı olan bir şey neden kullanılmaya devam ediliyor anlamıyorum. Onun yerine alternatif olarak sarı kantaron ve birkaç yağın daha karışımı olan kremleri kullanabilirsiniz. Bu kremi kendiniz yapabilirsiniz birkaç doğal yağ ve balmumu edinerek.

2 nisan 2020 01:04