memelere silikon, kas üstü mü kas altı mı?

kızlar silikon yaptırmaya karar verdim doktorum kas üstü de kas altı da olur sana dedi. konuştuk uzun uzun avantaj/dezavantajları ama hala karar veremedim. yaptıranlar neye göre karar verdi deneyimli süslüler bana aktarsa bilgilerini, iyileşme süreçlerini, memnunluk durumunu ne güzel olur şu an.

1. Avantajlar dezavantajlar neymis

17 ocak 2023 01:50

2. Zayifsan kas alti.

17 ocak 2023 07:12

3. Neyse dur ise hazirlaniyodum yazamadim. Cildin kalin degilse, ve zayifsan implant kas altina koyulur neden? Bu yabanci bi madde ve kendi formu var. Ne isteriz o meme doğal gorunsun hatlari yumusak olsun elmayi carsafa sardigini dusun bi de uzerine yorgan orttugunu dusun. Amaç implantin formu sinirlari belli olmadan dolgunluk yakalamak. O yuzden kas altina koyuluyor.

17 ocak 2023 09:12

4. Btw uzun suredir bu isteyim hic kas ustu implant gormedim bizim doktorlar genelde kas alti koyuyor.

17 ocak 2023 09:13

5. ameliyatını açıp izlemeni tavsiye ederim çok kötü bir şey bence vazgeç

17 ocak 2023 09:49

6. A3 her ameliyat korkunç baktığınsa. Yıllardır aklımda olan ve psikolojimi etkileyen bir durum bu. Biraz şekil bozukluğu da var bende. Yaptıracağım kafaya koydum.

A2 iyileşme sürecini göz önünde bulundurunca kas üstüne yöneliyorum yalnız yaşadığım için. Bir de kas altı daha sabit durur, kas üstü daha serbest olacağı için daha doğal gözükmez mi? Kafamda hep öyle canlandırıyorum sanki daha yumuşak hissettirir gibi. Benim bedenimde olmayan bir şey konacak ve illa ki biraz yapay duracak, ama bu yapaylık da olabildiğince az olsun, çok abuk bir görüntü olmasın istiyorum.

17 ocak 2023 10:28

7. Süslüler beni bundan vazgeçirmeye çalışmayın. A4'ün linkine baktım hiç fikrim değişmedi. Hafif tübüler yapıda ve bu yüzden küçük olmasına rağmen sarkık gibi duruyorlar. Sütyensiz duramıyorum bile sadece yatarken çıkartıyorum. Psikolojimi ciddi manada etkileyen bir durum bu. Bu yüzden kötü deneyim değil iyi deneyimleri arıyorum şu an ve bu yönde fikir soruyorum.

17 ocak 2023 10:34

8. Doktorun kim ve ne kadara anlaştınız? Tübğler memenşn ameliyatı farklı oluyor normal memelerdeki gibi implantı sok dik gibi değil

17 ocak 2023 10:38

9. ben her iki türlüsünü de deneyimledim, deneyimlerime göre kas üstü daha doğal duruyor, bendeki damla, 255 cc

17 ocak 2023 11:17

10. a7 sanane istediğimi yazarım hpvli kasar