memnun kaldığınız şehirlerarası otobüs firmaları hangileri ?

süslüler merhaba. çok uzun zamandır şehirlerarası otobüs yolculuğu yapmadım. son dönemlerde yolculuk yapıp memnun kaldığınız firmaları ve varsa dikkat etmem gereken noktaları yazabilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim

1. anonim 1, çok teşekkür ederim yanıtınız için, bakayım hemen

7 ağustos 2024 19:13

2. Hepsi kotu bence artık.koç durduk yere biletimi iptal etti,pamukkale hep rötarlı geliyor,buzlu mazot alacagim diye 15 sacma yerlere giriyor vs nereden nereye gideceginize de bağlı bir de.

7 ağustos 2024 19:17

3. Rötarli yolculuklarina ragmen hala Pamukkale bir numara. Kamilkoc da eskiden iyiydi ancak kalitesini epey bozmus.

7 ağustos 2024 19:20

4. anonim 3, çok teşekkür ederim. gerçekten kötü şeyler yaşatmışlar, geçmiş olsun. firmaların yorumları okumak için şimdi ekşi'ye baktım, genel olarak kötü deneyimler var. şaşırdım bu kadar bozulmuş olmalarına. kamil koç'u düşünmüştüm, ama ondan da emin değilim şu an...

7 ağustos 2024 19:22

5. anonim 4 yanıtınız için teşekkür ederim. pamukkale'ye baktım. yazmayı unutmuşum izmir-çanakkale yolculuğu için sormuştum süslüler.

7 ağustos 2024 19:24

6. pamukkale +1. bir de istanbul seyahat

7 ağustos 2024 19:27

7. anonim 5, çok teşekkür ederim süslü. pamukkale ile şimdiye dek hiç yolculuk yapmadım. cevaplarda öne çıkması tercihime yardımcı olacak sanırım. var olun

7 ağustos 2024 19:34

8. izmir çanakkale zaten 4-5 saatlik yol süslücüm, allah kaza bela bir de metro turizm vermesin de başka da bir şey olmaz :)

7 ağustos 2024 19:36

9. anonim 5, metro'ya bakmaya bile çekiniyorum :) kazasız belasız, huzurlu yolculuk dilerim herkese. hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için...

7 ağustos 2024 19:38

10. Kamilkoc un bulunduğum ildeki duruşmalarına bakan bi avukatim