1. Recete.com ve mamacım.ikisinden de çok memnun kaldım hem kargo hemde tester konusunda.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
memnun kaldığınız dermokozmetik siteleri
Selam kızlar Doktorumun verdiği effeclar serisinden bazı ürünleri çevre eczanelerde bulamadım internetten sipariş vereceğim. Fakat daha önce bu tarz sitelerden çok problem yaşadım 150 tl küsur alışverişe rağmen müşteri hizmetlerine ulaşamadım tam 6 gün sonra kargoya verildi ürünler kutulanmamış korumasızdı kapakları kırılmıştı . Sizin memnun kaldığınız hızlı kargolayan tester gönderen ürünü sağlam paketleyen böyle site önerilerinizi bekliyorum
| ten rengi: | buğday tenli |
| saç rengi: | koyu kestane |
| ten rengi: | buğday tenli |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
- şikayet et
2. mamacim.com dan defalarca sipariş verdim ve çok memnun kaldım. fiyatları çok uygun ve kargoları hızlı.
| cilt alt tonu: | warm |
| göz rengi: | ela |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | hayır |
| cilt tipi: | kuru |
| saç rengi: | diğer |
| saç tipi: | normal |
- şikayet et
3. yeni alışveriş yapmış biri olarak ben de recete.com diyorum. hız ve tester konusunda çok iyiler. mamacım.com özellikle fiyat olarak son derece uygun ama tester konusunda biraz sıkıntılı.
- şikayet et
4. Recete.com en güvendigim sitedir. ayrıca tester konusunda da bonkörler.
| cilt tipi: | normal |
| saç rengi: | açık kestane |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | evet |
6. Alışveriş yaptığım ve orjinal ürün olduğundan emin olduğum siteler
farmareyon.com(genellikle en uygun site ama stoklu alamazsınız son kullanma tarihlerini çoğunlukla yakın gönderiyor yani her zmn 2-3 yıl vakti kalan ürün gelmiyor.ürüne göre değişiyor.kargo hızlı)
dermokozmetika.com(uygun site.tester hediyeleri verebiliyor.son kullanma tarih süreleri uzun.kargo hızlı)
kozmela.com(kampanyları çok fazla.değişik tarihlerde istediğiniz ürün çok uygun fiyata denk gelebiliyor.kargo hızlı)
dermoeczanem.com(en pahalı olan bu site ama eczanelere göre daha uygun.bazen güzel indirim oluyor ama alacagınız ürün denk gelirse)
| cilt tipi: | karma |
| göz rengi: | ela |