memnun kaldığınız kırılmaz ekran koruyucu markalarını paylaşır mısınız?

huawei mate 20 lite için kullanacağım fikir olması açısından yazıyorum

1. süslücüm selam. kılıf dükkanımız var ve kırılmaz cam takıyoruz, o yüzden yazayım dedim. genel olarak normal kırılmaz cam dediğimiz camlarda marka vs. pek fark etmiyor, sadece herkes farklı kar koyup satıyor mesela diyelim ki avea/turkcell/media market falan da aynı markayı satıyor ama biz 10 tlye takarken onlar en az 30-40 a satıyor. ( ki gelişleri 1-2 tl diye biliyorum yaklaşık) bir de farklı çeşit olarak 3d-5d falan diye geçen tam kaplayanlar var ama bunlar genelde iphonelar için üretiliyor daha çok. benim de kullandığım bir diğer çeşit ise nano cam diye geçen plastik-cam karışımı olan koruyucu. bunun farkı şu, kırılmaz camlar telefon yere vs. düştüğünde (genelde) kendisi kırılıp telefon ekranına bir şey olmuyor ya, bu nanolarda ekranın kendisi de kırılmıyor telefonun ekranı da kırılmıyor. ( not: bunun tabii ki istisnaları var hem kırılmaz camda hem de nano camda, bazen üzerinde koruyucu olsa bile düşüşe bağlı olarak kırılabiliyor telefon ekranı da ) benim de telefonumun üzerinde nano cam var şu an ve gayet memnunum. yaklaşık 2 aydır falan bu takılı, gözlemlediğime göre bir sorunu yok, bundan sonra kırılmaz camla değil nano cam ile devam ederim büyük ihtimalle. nano camı da mesela biz 20 tlye satıyoruz, onun da gelişi o kadar fazla değil yani çok para vermeyin boşu boşuna bence. yani siz marka sormuşsunuz ama bence marka çok fark etmiyor, o yüzden daha çok cam türü olarak bilgi vermek istedim, sevgiler :)

29 temmuz 2019 00:38

2. Teşekkür ediyorum sevgili (yazar: Rujsever) internetten de baktım fiyat farklılıkları çok malesef. Benim derdim hemen çizilmemesi çünkü sürekli değiştiremem. O konuda memnun musunuz?

29 temmuz 2019 04:02

3. Bir de yorumları okuduğumda kameraya oturmama problemini görüyorum. Huawei'in kendi sitesinde de var 50 tl'ye nano cam almışken onu alayım diyordum ama siz fiyat farkı diyince bilemedim :(

29 temmuz 2019 04:04

4. süslücüm ben çizilme gibi bir problem yaşamadım, hatta sizin için ekranımı baya inceledim camda hiçbir şey yok yaklaşık 2 aydır kullanmama rağmen. ucuz alınca içinize sinmeyecekse istediğiniz gibi alın tabii süslücüm ama huawei nin sitesinden alıp kendiniz takacaksanız öyle de içinize sinmeyebilir çünkü cam güzel olsa da takmak da çok fark ediyor. isterseniz benim dediğim gibi daha görece ucuz bir dükkandan vs. nano cam taktırın ( nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum tabii fiyatlar fark ediyordur ama 20-30a olur herhalde o aralık ) hem direkt sürekli takan insanlar takacağı için o konuda da bir sıkıntı yaşamazsınız ama siz bilirsiniz tabii ki süslücüm nasıl isterseniz :)

29 temmuz 2019 14:27

5. Sağol süslü çok teşekkür ederim.içimi rahatlattın deneyeceğim <3