memnun kaldığınız yarı kalıcı renkli saç boyaları?

manic panic, loreal, neva??? özellikle flashy colors dan memnun kalan var mı?? tavsiyelere açığım

1. la riche directions favorim. nevanın soft pink ve turkuaz kullandım güzel tuttular onlar da. manic panic sevmiyorum çok akıyo.

6 nisan 2019 18:08

2. la riche directions ilk defa duyuyorum süslü nereden alıyorsunuz, internetten mi

6 nisan 2019 18:45

3. Neva - elektrik mavi. sacimin az bir kismini evde acip bu maviye boyadim. saclarim kalin telli oldugundan 30-40dk beklettim. 5 ay sonunda sadece pastel yesile kadar akti ve hala guzel gorunuyor. F/p olarak basarili buldum.

6 nisan 2019 19:25

4. evet köstebek kozmetik websitesinden alıyorum süslü. 88 ml tüp 50 tl ama pastel pink gibi açık renkler hariç diğer renkleri çok başarılı ve çok çeşit var. ama diğer süslünün de dediği gibi f/p ürünü istersen neva flashy colors çok uygun. renkler de kalıcı dediğim gibi ama onların renk skalası çok az. belki karıştırıp güzel tonlar elde edilebilir :)

6 nisan 2019 21:01

5. bir de asp color dynamics'in mavisini kullandım. o da iyiydi renk çok canlı ve parlak. uzun süre yetiyor. internette var o marka da hepsiburada n11de falan

6 nisan 2019 21:03

6. danke canım süslülerrr