1. süslüler merhaba. benim bundan 10 yıl önce, üniversiteye başladığım yıl bir erkek arkadaşım oldu. 2 yıllık bir ilişkimiz vardı. bana çok değer veren, çok kibar ve naif bir insandı. fakat ben fazla kıskançlıktan biraz baskı yaptım ona. sonunda da erasmus'a gitmek için benden ayrıldı. ayrıldığı zaman ailemden biri vefat etmiş olduğu için ona çok sitemliydim. tamam ayrılsın ama bu kadar kötü bir dönemde ayrılması da gerekmezdi dedim hep.
aradan 4 yıl geçti, bana mesaj attı. okulum bitti seninle güzel zamanlarımız geçmişti halini hatrını sormak istedim umarım iyisindir diye. kızgınlığımdan 2 yıl cevap vermeyip sonra yazdım, mesajını görmedim iyiyim sen nasılsın dedim ve konumuz kapandı.
şimdi ben de onun halini hatrını sormak istiyorum. burada da herhangi bir asılma amacım yok, sadece genel olarak merak ediyorum. fakat gururuma da yediremiyorum direkt nasılsın ya seni merak ettim demeyi. çünkü o ayrıldı, ben istememiştim. şimdi aa noldu özledi mi diye düşünür diye çekiniyorum. acaba diyorum facebook'tan like mı atsam konuşma sayfasına? yanlış atmışım gibi olur ay pardon ya derim konu açılır veya bir bahane bulup bir soru mu sorsam yardıma ihtiyacım varmış gibi. ne dersiniz?