merdivenden düştüm süslüler sizce ne yapmalıyım ?

dubleks evde son 4 basamaktan düştüm. ailem ile yaşıyorum normalde ama şu an tatildeler ve ben evde tekim. sırtımda biraz ezik var sanırım onlar acıyor, kızarmış ve dokunamıyorum. başımı hafif çarptım kanama yok ama şiş. buz tuttum. dokununca acıyor. sizce hastaneye gitmeli miyim? ailemi arayıp panik olmalarını da pek istemiyorum

1. Acile girerseniz film falan çekecekler bir de müşade altında tutabilirler. Önemliyse gidin. Sert çarptıysanız yani

29 aralık 2018 22:57

2. 2.anonim ayıp cidden ayıp.

Süslü baş dönmesi, mide bulantısı, görme sorunu, fışkırır tarzda kusma yoksa başın ile ilgili sorun yoktur diye düşünüyorum. Sırtın da muhtemelen ezilmiştir. Eğer kemikte bir ağrı hissetmiyorsan kas gevşetici ve ağrı kesici alıp dinlenmeye bak. Sıcak bir duş alabilirsin. Bir arkadaşına haber ver derim düştüğünü, en azından acil bir şey olsa bilgisi olsun.

29 aralık 2018 23:01

3. 2. Anon tam olarak nasıl düştünüz merdivenden bir de beyinde hasar oluştu mu

29 aralık 2018 23:02

4. 3. Anonime ek olarak konuşmanızda, dengenizde bir problem yaşarsanız da doktora gidin süslü. Bir kaç saat gözlemleyin kendinizi. İnşallah bir şeyiniz yoktur çok geçmiş olsun.

29 aralık 2018 23:03

5. Sırt üstü düştüyseniz boynunuza da çarpmış olabilirsiniz. Boynunuzda acı var mı

29 aralık 2018 23:06

6. Teşekkür ederim. O dedikleriniz yok, başımdan çok sırtım ağrıyor şu an. Sırtımı vurarak indim çünkü. Son basamağa vurdum sanırım kafamı. Birde nette ararken bir süre uyumayın gibi bir şey okudum bunun gerçekliği var mıdır bilen var mı

29 aralık 2018 23:07

7. Hayır boynumda ağrı ya da rahatsızlık hissetmiyorum. Başın tam arkasında sivri yeri vurdum

29 aralık 2018 23:08

8. Beyin kanaması ihtimali için bir süre uyumayın derler sanırım 6 saatti

29 aralık 2018 23:09

9. Evet süslü uyumayın bir kaç saat, kendizi gözlemleyebilmeniz için. En az 4 saat.

29 aralık 2018 23:09

10. bence hastaneye gitmelisin ve ailene de söyle, ailene söyleyemiyosan başka birine söyle, korkutmak istemiyorum ama allah korusun başın dönüp bayılsan yarın sabaha kadar kimsenin haberi olmaz.

29 aralık 2018 23:13