merhaba arkadaşlar, bir problemim var, bulaşık makinem kokuyor?

bu kokuya daha önce kaldığım bir evde de denk gelmiştim ama makine temizleyici, domestos vs ne yaptıysam geçirememiştim. şimdi aynı koku makinemde var. yumurtalı bir şeyi elde yıkamadan atmam, sudan geçiririm gerektiğince. neden olmuş olabilir ve daha önemlisi nasıl geçer bu? servisi falan mı çağırsam?

1. Filtresini iyice temizle taktıktan sonra makineyi boşken en az 60 derecede iyi bir makine temizleyicisi ile bir tur çalıştır

11 haziran 2023 12:45

2. Insanın bazen aklıma gelmez tamam siz kusursuzsunuz tamam her şey sizin aklınıza anında geliyor offffff vallahi çok yoruyor bu insanlar ya 🫠

11 haziran 2023 12:56

3. Camasir suyu kullanmayin kanser olmak istemiyorsaniz. Makinenin icinde cer copun biriktigi yer oluyor orayi temizleyin, parlatici gozune sirke doldurup bos temizleyin. Muhtemelen koku gecer. Bir de bulasiklari yikadiktan sonra kapali birakmayin makineyi,acin icindeki buhar ciksin.

11 haziran 2023 13:01

4. İnsanlara had bildirene kadar yazılanları anlayın bence. Kaldığı bir evde karşılaşmış, önceki evinde karşılaşıp sorunu çözmemis. Öfff baydin ya.

11 haziran 2023 13:09

5. makinenin bağlantı borusuna bakın. sizin için bir video.(link: https://youtu.be/rtL6YWJbrug tık)

11 haziran 2023 13:15

6. Son süslü artı bir , çamaşır makinem de bulaşık makinem de kokmuyor çünkü nemliyken kapatmam. Onun dışında bazen limon kabuğunu koyuyorum ve yüksek ayarda boş çalıştırıyorum. Biz Antalya da yaşıyoruz, burdaki limonlar daha bir kalın kabuklu ve yağlı. O esansiyel yağı çok güzel kokuyor limonun . İnce kabukta o kadar yağ ve koku olmuyor ama bulursanız deneyin yine de . Domestos falan çok ağır kokuyor kullanılsa bile çok çok azcık damlatmak lazım yoksa arınmıyor da

12 haziran 2023 02:27

7. ben de aynı sorunu yaşıyorum, çamaşır makinemden de garip kokular geldiği oluyor. artık 15 20 günde bir büyükçe bir kapta (çünkü kabarıyor) karbonat ve herhangi bir sirkeyi karıştırıp hem bulaşık hem de çamaşır makineme (çamaşır makinesinin hem kazanına hem de deterjan ile yumuşatıcı gözüne) döküp en yüksek ayarda çalıştırıyorum, koku moku kalmıyor

12 haziran 2023 04:09

8. Ss garanti verebilirim ki koku fairy kullandığın için. Servisle falan uğraşma.. Deterjanını değiştir, bulaşık yıkanırken yarım limon koy makinenin içine koku falan kalmayacak .

Gerçekten bi süslü daha söylemiş a101 tableti bile koku yapmıyor ama fairy iğrenç bi çöp kokusu bırakıyor.

Bunu bikaç kişiden duyup inanmamıştım makinenin her şeyini temizledim kaç kere temizleyici kullandım geçmedi. En son gerçekten olabilir mi diye fairy den finish e geçtim koku falan kalmadı.

12 haziran 2023 08:47

9. He bu arada limonu her zmaan değil koku geçene kadar kullansan yeter. Zaten düzenli olarak fairy kullanmayı bıraktığında koku kendiliğinden geçiyor.

12 haziran 2023 08:48