merhaba kızlar halat sandalet almak istiyorum da kullanan süslüler için sorum, acaba rahat mı ayağınızı tahriş etti mi, vurma yaptı mı?

1. Takipteyim, memnun kalan varsa ben de tatile giderken almayı düşünüyorum

24 ağustos 2018 14:11

2. çok uzun yol yürüyemedim ben onlarla ama kimisi de rahat ediyor. benim ayagim tarakli onu da belirteyim.

24 ağustos 2018 14:18

3. Nomadic republic alacaksanız tavsiye ederim. Tahriş etme, vurma gibi problemler yaşamadım çokta rahatlar. Butiklerde satılanlar fazla kaliteli gözükmedi ama gözüme

24 ağustos 2018 14:27

4. Sevgili donnedinotte maalesef çok pahalı bir şey almayacağım normal butik dükkanlardan almayı planlıyorum

24 ağustos 2018 14:30

5. Sevgili herkesinhayatınakimsekarışamaz peki giydiğiniz müddetçe memnun muydunuz süslüm

24 ağustos 2018 14:31

6. süslü benim normal butikten alınmış halat sandaletlerim var, ayaklarım ince uzun taraklı değil etli değil belirteyim ama sandaletin arka taraftan geçen iplerinin ayak tabanıyla bağlandığı yer bastığımda o kadar acıtıyo ki ayak tabanımı basamıyorum resmen içine soktukları yer tam da ayağın orta içindeki boşluğa denk geliyo o kısımla üzerine basıyorum umarım anlatabilmişimdir. 1 numara küçük almama rağmen ipleri saten gibi kaygan olduğundan ayağımı da kaydırıyo içinde yürürken aklım hep sandalette çünkü bi şekilde rahatsız ediyo ayaklarımı.

24 ağustos 2018 19:00

7. Sevgili hazel teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sanırım almaktan vazgeçtim

24 ağustos 2018 23:07