merhaba süslüler, cumartesi akşamı flörtüm ile şarap içeceğiz. meyve şarabı önerileriniz var mı?

ben meyve şarabı ve yumuşak içimli seviyorum, çeşit konusunda pek fazla bilgim yok deneyin güzeldir dediklerinize şans vereceğim, yazarsanız çok çok mutlu olurum :)

1. Ayyyy ne güzel dimi flörtle şarap içmek :)

Ben küp markasının meyveli şaraplarını seviyorum süslüm, vişnelisi güzel. Ama diğer seçenekler de var hangi meyveyi seviyorsanız artık. :)

6 kasım 2019 15:53

2. Süslücüm marka öneremem amavişne ve yaban mersini sert bana ağır geliyor. Şeftali kavun ayva bunlar yumuşak meyve suyundan hallice. Karadut ve böğürtlen de çok güzel.

6 kasım 2019 15:58

3. Vin cent sirince saraplarinin yaban mersini ve karadutlusunu seviyorum suslu. Yaban mersini ozellikle ferah bir tad birakiyor damakta.

6 kasım 2019 16:00

4. Meyve şarabı önerim: meyve şarabı içmemeniz ahcahfh. şaka bir yana meyve şarapların çok kötü süslüm içmeyin daha iyi hiç birini. Şirincede meyve şarabı satan dürüst insanlar bile meyve şarabı vermeyeyim diyor. Hafif bir şeyler istiyosanız Kavaklıderenin rose leyla şarabını önerebilirim. Hem içinizi baymaz meyve şarabı gibi hem yanında bir şeyler de yiyebilirsiniz.

6 kasım 2019 16:21

5. hadi meyve olmasa da başka önerilerinize de açığım yeter ki içimi güzel olsun :))

6 kasım 2019 16:58

6. bütçemiz orta üst kaliteye kadar var süslülerim sıkıntı yok yani

6 kasım 2019 17:00

7. ya meyve şarabı değil de blush şarap alın, bir de çilek ve ananas alın küp küp doğrayın içine ekleyin inanılmaz güzel ve hafif oluyor. uygun fiyatlı şarap önerim de sadece carrefoursada satılan 'sava premium'. fiyati da 35 lira. farkli tarlfler için googledan rose sangaria diye aratın

6 kasım 2019 23:05