merhaba süslüler gece acıkınca ne yiyorsunuz?

bazen aniden acıkıyorum şekerim mi düşüyor noluyor, abur cubur yiyorum bazen üşenmiyorum tost yapıyorum ama siz neler yiyorsunuz? yada tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? teşekkürler..

1. süslü öyle açlıktan karnım guruldamıyorsa muz yiyorum çoğu zaman, çok severim hem tok da tutuyor. öyle gece uyumadan karnımı şişirmek hiç istemiyorum çünkü. ama cidden açsam ben de tost yapıyorum veya ekmek kızartıp üzerine bir şeyler sürüyorum. mutlaka daha sağlıklı tarifler verenler gelecektir ajsldşwlf ama meyve yiyebilirsin süslü.

26 kasım 2020 17:54

2. yoğurt

26 kasım 2020 17:58

3. ekmeğin içini çıkarıp ekmek+peynir+domates+icetea ya da varsa evde sarı leblebi. Bazen canım meyve ister elma mandalin. Yani çok sağlıklı değil ama istiyor canım peynir ekmek özellikle.

26 kasım 2020 18:26

4. Vazgeçilmez ve değişmez gece ogunum makarna.

26 kasım 2020 18:26

5. Salata, akşamdan kalma sebze yemeği, meyve doğrayıp üzerine kakako falan serperim, ya da sebzeleri yoğurtla ve baharatla karıştırırım vs

26 kasım 2020 18:28

6. Kızlar siz ciddi misiniz ? Gece gerçekten böyle yemek mi yiyorsunuz? Ben bunları yesem pişmanlıktan uyuyamam artık beş yüz kilo olurum. Valla eleştirmiyorum tebrik ediyorum sizi ne kadar cesursunuz. Kendime acıdım şuan.

26 kasım 2020 18:51

7. Cevaplayan herkese çok teşekkürler!

Bende muzu çok seviyorum ama bazen kesmiyor :( onun disinda bir şeyler yedikten 1-2 saat sonra uyuyorum ağırlık olmasın diye djdjjd

son süslü, ben hiç pişman olmuyorum aksine aç yatarsam uyuyamıyorumm

26 kasım 2020 19:48

8. süslüler ben de üzüldüm kendime şu an mümkün değil gece geç yiyip pişman olmamam ama zaten sağlıklı olan uyumadan 4 saat önce yemeyi bırakmak değil mi?

26 kasım 2020 22:35

9. Süslü tok hissediyorsan normali o zaten djfjcj

(link: https://www.instagram.com/reel/CH4bKaaD99c/?igshid=1mxeaeo4x0l5y Gece biz---- )

27 kasım 2020 01:14