merhaba, sağlıkçıyım ve telafi stajımız yapılacakmış ilk kez scrubs alacağım çizgi medikalden ama kaç beden almam gerek bilmiyorum. 160 boy?

60 kiloyum ve sitede bu koşullarda xs almam gerektiği yazıyor. asla emin olamadım süslüler elinde çizgi scrubstan olan varsa ölçebilir mi kaç cm olduğunu :( soracak kimsem yok kusura bakmayın :( xs veya s beden ölçülerini verebilecek olan biri olursa minnettar kalırım

1. Deneyebileceğin bir yerden al süslü seninle aynı kilo ve boyda olan biri seninle aynı bacak boyuna, basen ya da göğüs ölçüsüne sahip olmayabilir

7 haziran 2021 19:24

2. anon1 deneyebileceğim hiçbir yer yok maalesef :( haklısınız ancak aklıma böyle bir fikir gelmişti

anon2 ben de likralı modele baktım ama hiç güzel renk bulamadım malesef. dediğiniz markaya da bir bakayım

7 haziran 2021 19:31

3. Süslüm yıllardır aynı medicalden alırım scrubslarımı inan her formada bile değişiyor beden. Yani bi takımımda 38 alıyorum mesela başka renk takım aldığımda 38 daha üstüme oturan şekle gelebiliyor. Formada deneyip almak daha iyi bu yüzden. Ama sen iki beden arasında kaldıysan ikisini de sipariş et bedeni uymayanı  geri iade edersin.

7 haziran 2021 19:39

4. iade konusu biraz sıkıntılıymış sanırım süslü kargo konusunda o yüzden sorayım demiştim.yine de bir umut bekleyeceğim belki çizgiden xs veya s beden alan biri vardır... çok teşekkür ederim sizlere :)))

7 haziran 2021 19:42

5. owlet çok güzel ama pahalı geldi süslü dediğiniz gibi, xs bana da olur o halde... peki elinizde çizgi medikalin terikoton alt kısmı var mı basen ölçüsünü ölçme ihtimaliniz var mı :(

7 haziran 2021 20:01

6. 163 boy 49 kiloyum çizgiden xxs aldım tam oldu. Size s olur gibi geldi bana

7 haziran 2021 21:13

7. Süslü almadıysan hala ölçüyim istersen

8 haziran 2021 02:18

8. Henüz almadım anonim7 ölçerseniz çok sevinirim, özellikle pantolon önemli benim için basenlerimden endişe ediyorum. Çok sevindim ya çok teşekkür ederim

8 haziran 2021 08:51

9. Süslü notus ve uçak a da bak. Notus çok iyidir

8 haziran 2021 17:05

10. Daha yeni bir tane aldım süslü elime bugün geldi. Ben 164 cm boy 66 kiloyum. Xs aldım ama yeni olan seriden aldığım için mi yoksa önceki xs takımlarım giye giye genişlediği için mi bilmiyorum bana dar oldu ama zayıflayınca giyicem:) öncelikle likralı ince kumaştan olan takımları çok güzel çizginin bende renk renk var. Şimdi yeni aldığım takımın ölçülerini yazıyorum. Üst: koltuk altından ölçüsü 45 cm en alttaki kumaş genişliği 49 beli lastikli tamamen açınca 47 cm oluyo bacakların ağ yerinden tek tek ölçümü yapıldığında her biri 29 cm

8 haziran 2021 21:47