merhaba tefal titanium ingenio kullanan var mı?

kullandıkça soyulma ve sapının tak çıkar kısımlarında çizilme vs olduğu söyleniyor. almak mantıklı mı? kullananlar veya bilenler yardımcı olursanız sevinirim.

1. Süslü merhaba açıkçası ben de çizilme olacağını düşünüyorum. Tefalin teflonları bile kısa sürede aşındı yani teflon buna müsait bir malzeme ama ben kafamdaki marka algımdan ötürü daha uzun sürede gider sanmıştım. Onun dışında kapağı sapı va pasparlak onlar yeni gibi. Bu titaniumlar da kaplama değil mi. Ben bi ara gözümü karartıp alayım dedim ama şu an vazgeçtim. Yine de kullanan varsa diye soruyu takip edeyim.

4 mayıs 2020 23:36

2. Ben kullaniyorum suslu. Yer kaplamiyor ama sap kisimlari soyuldu. Bizim mutfagimiz kucuk oldugu icin saplarini cikarmak buyuk rahatlik ama eger yeterli yerim olsaydi 3 sene sonunda soyulacak bir sete o parayi vermezdim. Bu soyulma problemi olmasa cok iyiydi ama ne yaparsaniz yapin soyuluyor.

5 mayıs 2020 00:17

3. Anonim 1 aynen bende gözümü karartıp alıcaktım. Şu an aşırı indirimde çünkü. Çok olumsuz yorum okudum malesef. 3 kat titanyum evet. Tefalin 2 serisi daha var 3 kat titanyum. Birinin alt kaplaması aliminyum mesela. Bunlara bakmak lazım.

5 mayıs 2020 01:01

4. Anonim 2 çok teşekkürler bilgilendirmeniz için. Sayenizde kafamda netleşti.

5 mayıs 2020 01:03

5. İlk çıktığından beri kullanıyorum, çizilme yada soyulma olmadı. Dikkatli kullanan biri de değilimdir, sürekli teflon tava çizmeyi başarıp sürekli yenilemek zorunda kalan biriyim normalde.

5 mayıs 2020 15:16

6. Anonim 4 teşekkür ederim. Keşke daha çok kişi yazsa.

5 mayıs 2020 15:29

7. suslu ben de almayi dusunuyordum su an bu urunu ama bu dedigin acaba alt kaplamasi aluminyum oluyor dikkat edin dedikledinizden mi? kaplama titanyum diyor ama anlayamadim ben(link: https://www.hepsiburada.com/tefal-titanium-ingenio-elegance-buyuk-takimi-2100106633-p-HBV00000BYVLA?magaza=DURU34+&wt_gl=cpc.684x.shop.nelk.zuccaciye-ssc&gclid=EAIaIQobChMI-qiOzfmz6QIVTLDtCh2zsQTsEAQYAyABEgISVvD_BwE bu)

14 mayıs 2020 21:12

8. Süslü aliminyum üstünde 2 kat titanyum kaplama var ama tabanı aliminyum. İnox rengi değil de alıcaksan siyah veya çelik olanı al. Onlar en azından 3 kat titanyum kaplama diye biliyorum.

16 mayıs 2020 00:35