merhaba the pattern uygulamasını kullanan bilen var mı?

1. Evet var

4 mart 2022 06:50

2. Ben normalde astrolojiye inanan birisi değilim, uygulamayı da daha cok kişilik tipleriyle alakalı sanıp indirmiştim. Ama oyle zamanlarda oyle spesifik ve doğru şeyler yazdı ki sok oldum. Artık her gün bakiyorum.

4 mart 2022 07:44

3. bana da çok ilginç geliyor bu kadar tutarlı olması. timing kısımlarına bakıyor musunuz? BENDE NEW CHAPTER

RELATİONSHİP PATTERNS TRANSFORMED

PARTNERS OF DESTİNY GELECEK TİMİNGLER

ŞU AN İSE

TAKİNG STOCK VE RELASE AND ADVANCE TİMİNGLERİ VAR

SİZ BUNLARI YAŞADINIZ MI SİZDE NELER VAR

4 mart 2022 17:15

4. Transformation in the world ve new chapter var bende de. Çok doğru atışlar yaptığı oldu. Özellikle romantic bondları bayağı başarılı buluyorum

5 mart 2022 00:21

5. Ben şu an ayrılık acısı çekerken sırada görülen timimglerin beni nasıl etkileyeceğini bilemiyorum nasıl yorum yapabilirim

5 mart 2022 02:09

6. Benim şuan bir ilişkim var bu yüzden new chapter'i daha iş hayatı ve akademik anlamda bir değişim/ gelişim olarak anlıyorum. Bir de timing süreleri daha uzun ve sizin hayatınızı daha derinden etkileyecek değişterek şeyler hakkında gibi geliyor. Şu an aşk acısı çekiyorsunuz ama elbet bir gün unutacaksınız, new chapter'la birlikte freedom to know var mesela bende gelecek olarak, onda da hayatınızı temizleyeceksiniz falan diyor ama hep akademik ve iş hayatına yorduğum için aşk olarak bakamadım pek, bir de fark ettim copy-paste yapamıyoruz yoksa yapar mısınız diyecektim :(

5 mart 2022 10:56

7. Ekran görüntüsü ekleyeyim bi deneyeyim

5 mart 2022 20:08

8. (link: https://www.hizliresim.com/skmk5pf )

(link: https://eksiup.com/p/pg548531dig8 )

(link: https://eksiup.com/p/m2548536wsnt )

5 mart 2022 20:17

9. Yüzeysel olarak böyle ekleyebilirim

5 mart 2022 20:17

10. ay bebiş bayağı yazmıştım telefonumun şarjı bitti gitti hepsi :( bir daha özetleyerek yazıcam şimdi. Ben çok iyi geliştirici şeyler grdüm. Bu ilişki aldatarak falan mı bitti, geri dönmek mi istiyorsunuz. Pattern'fan öyle anladım sanki biraz. Hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz, şuan vereceğiniz kararların, yaşayacağınız üzüntüler geleceği çok etkiler mi (sınav senesi vs). Ve bu kişi geri dönebilir gibi geldi ama kendiniz üzerinize yoğunlaşarak asıl olarak hayatta kendnizi nasıl konumlandıracağınızı ve neler yapacağınızı bulmak için iyi fırsatı da bu şeklde anladım. Kendinizi daha net gördükçe geçmiş ilişkinizi, olmasını istediğiniz ilişkiyi ve kendinizi daha net anlamdıracağınız bir dönem bence bu, bende de new chapter var, yeniliklere ve daha iyi biri olmaya ekstra önem veriyorum bu yüzden bundan sonra.

5 mart 2022 21:15