merhaba zara online siparişleri teslimat noktası seçtiğimizde kaç günde geliyor?

şehir:ankara tahmini teslimat tarihi 3 kasım diyor ama yine de sorayım dedim kızlar. bir bilginiz var mı ? daha geç gelme ihtimali olabilir mi

1. 1-2 gün önce ya da gününde geliyor genelde hiç geç geldiğini görmedim

2 kasım 2023 00:44

2. Yaa çok mutlu oldum süslü pazartesi gününe yetişmesi lazımdı (yazar: @anonim1) çok teşekkür ederim cevabınız için 🥰

2 kasım 2023 01:05

3. benim geciktiği oldu ama max birkaç gündür ve gecikme çok nadir olsa da beklenenden çok daha erken gelen çok paketim oldu yani paketteki bir ürün özelinde sorun yaşanmazsa erken gelmesi çok daha olası. bir de ben şunu fark ettim toplu paketler atıyorum dört beş parça olanlar gecikmeye daha müsait ya da verdikleri tarihte geliyor ama tek ürün almışsam onlar genelde verdiği tarihten bağımsız birkaç güne geliyor. teslimat noktasında zaten kargo ücreti olmadığı için tek tek almak daha mantıklı yani tabii o noktaya ulaşımınız ters değilse.

2 kasım 2023 03:23

4. Çok teşekkür ederim süslüş

2 kasım 2023 08:43

5. 4 parçalık bir siparişim vardı ve teslimat tarihi bugündü güya. Şu an kargoya verilmiş bile gözükmüyor kaç kere yazdım acele diye. Kargo firmasından cevap bekliyoruz yazıyorlar koca zara tek bi firmaya mı kaldı yani. Çok sinirliyim teslimat adresi de güncelenemiyor

2 kasım 2023 08:48

6. (yazar: @anonim4) ve (yazar: @anonim5) süslüler mesaj geldi bugün kargoya verildi diye. Ben teslimat noktası seçmiştim. Yarın ulaşır bence. Herhalde tek ürün olduğu için zoorluk çıkarmadılar

2 kasım 2023 14:35